Voor schrijvers, door schrijvers

Nieuwtjes op Schrijverspunt

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

Belangstelling luisterboek kan nog flink groeien

luisterboeknieuwsIn de maand mei organiseerde Schrijverspunt een poll met als onderwerp: “Luister je weleens naar een luisterboek?”

60.8% van de deelnemers geeft aan nooit te luisteren naar een luisterboek. Respectievelijk 17.6% en 15.7% geeft aan zelden en soms te luisteren naar een luisterboek. 5.9% van de deelnemers luistert vaak naar een luisterboek.

Het is duidelijk dat de belangstelling om een luisterboek te beluisteren nog zeer beperkt is.

Niettemin is het assortiment luisterboeken de laatste jaren fors uitgebreid. Veel van de luisterboeken zijn inmiddels digitaal te downloaden. Ook bij Schrijverspunt kun je jouw boek als luisterboek laten uitgeven.

Bedankt voor de deelname. Doe ook mee aan de nieuwe poll op de Hoofdpagina!

Dit artikel delen?

Hits: 480

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen

Tag: Nieuws