Voor schrijvers, door schrijvers

Weleens een boekpresentatie georganiseerd?

een boekpresentatieIn maart plaatste Schrijverspunt een poll met als onderwerp: “Heb je weleens een boekpresentatie georganiseerd?” Veel bezoekers hebben weer deelgenomen aan de poll.

59.7% van de deelnemers geeft aan nog nooit een boekpresentatie te hebben georganiseerd. 22.2% bevestigt wel een boekpresentatie te hebben georganiseerd. Daarop volgt 18.1% geen boekpresentatie te hebben opgezet, maar wel een presentatie te hebben bijgewoond.

Een boekpresentatie is (zeker voor de beginnende) schrijver een ideale manier om het boek aan het de lezer te presenteren. Vaak neemt de schrijver daarbij een aantal boeken mee om te verkopen of te signeren. In deze poll geven veel deelnemers aan geen boekpresentatie te hebben georganiseerd. Heb je een boek geschreven en wil je deze graag presenteren aan de lezer? Op Schrijverspunt tref je diverse tips aan om je op weg te helpen!

‼ Tips: Een boekpresentatie !!

Als je (nog) geen boek hebt geschreven kun je een boekpresentatie altijd bijwonen. Weleens een boekpresentatie bijgewoond? Deel je ervaringen in de commentsectie onder dit artikel.

Bedankt voor de deelname! Doe ook mee aan de nieuwe poll op de hoofdpagina.

Dit artikel delen?