Voor schrijvers, door schrijvers

Nieuwtjes op Schrijverspunt

nieuws
Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

Publiceren voor illustratoren

tekenaarsIn de maand januari plaatste Schrijverspunt een poll met als onderwerp: “Meer publicatiemogelijkheden voor tekenaars op Schrijverspunt?” 70.4% van de deelnemers gaf aan vóór meer publicatiemogelijkheden te zijn, terwijl 16.9% aangaf geen mening te hebben en 12.7% aangeeft niets te zien in meer publicatiemogelijkheden voor illustratoren. Dank voor het geven van jullie mening.

Het is duidelijk dat het grootste aantal deelnemers vóór meer publicatiemogelijkheden is. Naar aanleiding van deze uitslag is de redactie voornemens om in te zetten op nieuwe mogelijkheden voor illustratoren.

Ben jij tekenaar, fotograaf, illustrator, etc. en zou je ook graag bezoekers van Schrijverspunt willen laten kennismaken met jouw werk? Stuur de redactie (zie onderaan de pagina) dan een bericht met een leuke suggestie. Dan gaan we zorgen dat er een mogelijkheid komt.

Hartelijk bedankt voor de deelname aan de poll. Deel jullie mening ook in de commentsectie onderaan dit artikel!

Op onze hoofdpagina kun je weer meedoen aan een nieuwe poll.

Dit artikel delen?
Pin It
(De gemiddelde waardering is 0 door stem(-men)

Reacties   

# IllustratorenDiane Thone 12-02-2020 16:42
Erg boeiend en vooral uitdagend om teksten te voorzien van foto's die hetgeen geschreven is meer elan kunnen geven.
Melden aan beheerder

Login of registreer om een reactie te plaatsen