Nieuwtjes en Tweets op Schrijverspunt

nieuws

Sponsor gezocht

Prijzen voor schrijfwedstrijden


Op Schrijverspunt is het meest complete overzicht van actuele en doorlopende schrijfwedstrijden in België en Nederland te vinden. Je kunt zelf per maand of alfabetisch selecteren aan welke schrijfwedstrijden je mee zou kunnen of willen doen.

sponsorBehalve dit, drukbezochte, overzicht met alle schrijfwedstrijden vanaf nu tot over twaalf maanden organiseert Schrijverspunt, periodiek,  zelf schrijfwedstrijden. Schrijfwedstrijden waar veel belangstelling voor is. Om mee te doen of te bekijken. Honderden inzendingen voor een schrijfwedstrijd is dan ook geen uitzondering. Daar zijn we niet alleen blij mee, maar ook trots op.

Omdat we van mening zijn dat een schrijfwedstrijd meerwaarde heeft voor schrijvers blijven we ook in de toekomst meerdere schrijfwedstrijden elk jaar organiseren, soms in samenwerking met een uitgever. Afhankelijk van de doelstelling van een schrijfwedstrijd blijven we ook prijzen beschikbaar stellen voor de winnaars of een bundel uitgeven van de beste verhalen.

Maar....

Het zou zo mooi zijn als we deelnemers aan een schrijfwedstrijd nog meer te bieden hebben. Een extra cadeau voor de winnaar, een extra stimuleringsprijs, een publieksprijs, etc.  Kijk en daarvoor zoeken we dus sponsoren.

Daarbij is elke sponsor in principe welkom. Elke persoon of organisatie die een schrijfwedstrijd met geld of middelen wil steunen.Voor alle duidelijkheid het gaat niet om sponsoring van Schrijverspunt maar het ondersteunen van een schrijfwedstrijd t.b.v. meer of hogere prijzen voor deelnemers.

Spreekt de gedachte je aan? Kun je een schrijfwedstrijd financieel of met middelen (bijvoorbeeld een gratis pakket of dienstverlening) ondersteunen? Dan horen we dat graag van je.{modal}Schrijversplek{/modal}

Wat is het voordeel voor de sponsor?

  • Een bijdrage lever aan de waardering voor de inzet van schrijvers
  • Gratis reclame voor jou of jouw product d.m.v. een tekst of banner op de pagina van de betreffende schrijfwedstrijd
  • Genoemd worden in de toelichting van de schrijfwedstrijd
  • En zelfs een verwerking in de naamgeving van een schrijfwedstrijd is bespreekbaar.


Stuur een bericht naar de redactie van Schrijverspunt (zie link onderaan elke pagina) met jouw voorstel en we bekijken de mogelijkheden.


Dit artikel delen?
Pin It
(Gemiddelde waardering 5 met 1 waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen