Loading...
 • Voor schrijvers door schrijvers

  Voor schrijvers door schrijvers

 • Voorjaar bij Schrijverspunt

  Op naar de zomer

 • Schrijfwedstrijd

  Verhalenwedstrijd ´Onder de boom´

  Meedoen van: 15 mei t/m 31 juli 2019

Nieuwtjes en tweets op Schrijverspunt

Voor 10 euro onbeperkt e-boeken downloaden

 Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Schrijverspunt Clusteruitgeverij.

In de webshop van Schrijverspunt zijn al de nodige e-boeken te vinden en online te bestellen en dat aantal neemt alleen maar toe. Het gaat daarbij om gewone e-boeken en BookBusters. Beiden zijn op elke ereader etc. te lezen.
BookBuster is een project van Schrijverspunt. We zien het o.a. als mogelijkheid (nog) minder bekende schrijvers een promotiekans te geven. Een BookBuster is een lezenswaardige novelle van gemiddeld 30.000 woorden. In de webshop van Schrijverspunt zijn al meerdere BookBusters te vinden en vrijwel maandelijks voegen we een nieuwe BookBuster toe.

Het is mooie manier om kennis te maken met nieuw werk van onbekende of nog minder bekende auteurs. En omdat we enthousiast zijn over het aangebodene willen we het werk van deze auteurs graag promoten en belangstellenden de kans geven om ook kennis te maken. Om die reden zijn BookBusters als e-boek te koop voor de zeer lage prijs van € 2.50 per titel.

 Belangstelling voor meerdere BookBusters en andere e-boeken?

€ 2.50 voor een e-boek is al een aantrekkelijke prijs en de prijs van de andere e-boeken is ook laag te noemen maar we willen de belangstelling voor nieuwe titels nog meer stimuleren door het aanbieden van een coupon om alle beschikbare e-boeken gratis te kunnen downloaden*.  Door de aanschaf van deze coupon kun je onbeperkt de e-boeken op in onze webshop downloaden. Je kunt een keuze maken uit de actuele collectie maar de korting is ook van toepassing op toekomstige e-boeken. Je coupon blijft namelijk een jaar lang (365 dagen) geldig

Door een bestelling te plaatsen in onze webshop voor deze mogelijkheid ontvang je een coupon waarmee je onbeperkt* e-boeken gratis kunt downloaden. In feite een abonnement voor de periode van een jaar. Zonder enige verplichting en na een jaar vervalt de coupon automatisch. Je hoeft geen actie te ondernemen. Wil je een specifieke titel of alle huidige of toekomstige e-boeken gratis downloaden en lezen? Geen enkel probleem met gebruik van je persoonlijke code. Zo heb je altijd wat leuks te lezen.

10 EuroeboekSlechts € 10.00 voor deze mogelijkheid.

Voor 10 euro kun je dus onbeperkt e-boeken een jaar (365 dagen) lang downloaden. Er is al een leuk aanbod te bekijken in de webshop maar de collectie zal alleen maar groter worden.

*= Maximaal een exemplaar per titel. De coupon is persoonlijk en gebruik door derden is niet toegestaan.


Belangstelling voor de mogelijkheid om gratis e-boeken te downloaden?

 • Ga naar onze webshop (zie hieronder) en plaats een bestelling voor een persoonlijke coupon.
 • Na afhandeling van de bestelling, resp. ontvangst van de betaling kun je je persoonlijke code downloaden.
 • Vanaf dat moment kun je een e-boek downloaden door het gewenste e-boek toe te voegen aan je winkelwagentje en de bestelprocedure verder af te handelen.
 • Tijdens de bestelprocedure krijg je de mogelijkheid om je persoonlijke code in te vullen. Het gekozen eboek is vervolgens gratis voor jou!

Klik hier om gebruik te maken van deze mogelijkheid

Dit artikel delen?
 • Hits: 312