Loading...
 • Voor schrijvers door schrijvers

  Voor schrijvers door schrijvers

 • Voorjaar bij Schrijverspunt

  Op naar de zomer

 • Schrijfwedstrijd

  Verhalenwedstrijd ´Onder de boom´

  Meedoen van: 15 mei t/m 31 juli 2019

Nieuwtjes en tweets op Schrijverspunt

Terugblik zoekt schrijvers!

Terugblik is een rubriek op Schrijverspunt. Een rubriek waarbij een beperkt aantal leden/schrijvers periodiek een terugblik gegeven op de afgelopen periode. Dat kan door een column, een blog, een persoonlijke ervaring, een analyse, een anekdote, etc. Als er maar een relatie is met de voorafgaande periode. Kortom vrijheid voor de schrijver!

Van een vast team van schrijvers mochten we de afgelopen periode al heel veel mooie terugblikken ontvangen. Wellicht heb je bij het lezen van een van die terugblikken wel eens gedacht; dat zou ik ook wel willen doen!

Dt is nu mogelijk. Ten gevolge van andere drukke werkzaamheden hebben twee vaste schrijvers voor deze rubriek besloten om te stoppen. Om die reden is er nu plaats voor nieuwe schrijvers om eigen schrijfwerk te vertonen.

Als schrijver voor deze rubriek verwachten we minimaal een maandelijkse inzending van jouw terugblik op de voorafgaande periode. Publicatie zal plaatsvinden in een vaste frequentie en volgorde. Binnen een besloten groep op de Schrijversplek is onderling overleg en afstemming mogelijk.

Belangstelling?

Stuur ons een e-mail met een korte introductie van jezelf en je motivatie om mee te doen en wellicht is binnenkort ook jouw terugblik te bewonderen.

Hierklikken120

Dit artikel delen?
 • Hits: 55