Nieuwtjes en tweets op Schrijverspunt

Ook meestemmen bij de Poëzie-battle?

Een project van Schrijverspunt. Een poëzie-battle. De werkwijze is eenvoudig. Schrijvers kunnen hier een gedicht toevoegen en bezoekers kunnen stemmen, door het geven van een waardering, voor elk gedicht. De nieuwe poëzie-battle loopt tot van 1 juli tot en met 30 september 2019. Het gedicht met de meeste waarderingspunten wint de poëzie-battle. De winnaar ontvangt een boekenpakket. Bij voldoende belangstelling en enthousiasme starten we daarna een nieuwe poëzie-battle o.b.v. nieuwe inzendingen.
Bezoekers:
In de rubriek vind je gedichten van leden van Schrijverspunt. Spreekt een gedicht je aan dan kun je dat kenbaar maken door een waardering te geven van 1-5 punten. Op die manier kun je elk gedicht waarderen.

Wil je een gedicht beoordelen? Klik dan op de titel van een gedicht! Onder elk gedicht is de waarderingsmogelijkheid te vinden. Bepaal hoeveel punten je wilt geven (1,2,3,4 of 5) en breng je stem uit. De hoogste waardering die je kunt geven is 5


We publiceren de ontvangen gedichten in volgorde van de actuele stand van ontvangen waarderingspunten. Het gedicht met de hoogste waardering is dus als eerste te bekijken, vervolgens de 2e, etc. Door het geven van waarderingspunten kan een gedicht stijgen of dalen in de actuele volgorde.


Ook stemmen of gewoon eens kijken?

klikhier2

Dit artikel delen?
Pin It
(Gemiddelde waardering 5 met 1 waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen