• Start
  • Nieuwtjes
  • Meer dan 250 inzendingen voor schrijfwedstrijd Schrijverspunt

Nieuwtjes en tweets op Schrijverspunt

Meer dan 250 inzendingen voor schrijfwedstrijd Schrijverspunt

schrijfwedstrijd schrijverspunt

Meer dan 250 inzendingen voor verhalenwedstrijd Schrijverspunt

De inzendtermijn voor de schrijfwedstrijd ‘Onder de boom is voorbij. Ook dit jaar ontvingen we weer erg veel inzendingen. De komende weken gaat de jury aan de slag om alle verhalen te beoordelen.  De jury heeft ons al laten weten dat het niveau hoog is en er weer veel mooie, spannende en verrassende inzendingen zijn ingestuurd. Ook namens de jury willen we alle auteurs bedanken voor hun inzendingen.

De jury streeft er naar om alle verhalen op 15 augustus gejureerd te hebben. De bundel zal uiterlijk half september verschijnen.

De auteurs van het winnende verhaal en de verhalen die worden geselecteerd voor de bundel worden z.s.m. na 15 augustus gepubliceerd op de website van Schrijverspunt.

Nog even en dan is de winnaar bekend! Of misschien wordt jouw verhaal wel gepubliceerd in de bundel?

Is je verhaal niet geselecteerd? Geen zorgen! Schrijven is een kunst die je leert door te oefenen en het niveau van de inzendingen is zoals gezegd hoog. We organiseren regelmatig wedstrijden, dus doe de volgende keer gewoon weer mee en wie weet?

Houd rond half september onze webwinkel in de gaten! Daar kan de bundel met 10% korting worden aangeschaft. Later is de bundel ook via de boekhandel te koop (zonder de korting). We versturen geen mails dat de bundel beschikbaar is.

Dit artikel delen?
Pin It
(Gemiddelde waardering 0 met waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen