Nieuwtjes en tweets op Schrijverspunt

Eigen beheer en ontevreden?

ontevreden

Je geeft een of meer van je boeken uit in eigen beheer maar bent ontevreden over de uitgever waar je mee samen werkt?  Je ontvangt geen betaling van de verkoop van je boeken, je weet zeker dat er boeken verkocht zijn maar  de uitgever geeft aan dat dat niet het geval is,  de uitgever reageert niet of zeer traag op je berichten of de uitgever is zelfs helemaal niet bereikbaar of zelfs niet meer terug te vinden op het internet? Erg vervelend.


Niet dagelijks, maar helaas krijgen we regelmatig dit soort ervaringen te horen. Ontevredenheid en je boek niet overal te koop. Dat wil je toch niet als auteur?

Schrijverspunt  is al jarenlang een betrouwbare partner voor auteurs en/of uitgevers. We reageren altijd (telefonisch of per email) binnen maximaal drie werkdagen op een verzoek, je kunt zelf de actuele verkoopresultaten online volgen op onze website, we hanteren erg lage tarieven en in tegenstelling tot anderen verlagen we prijzen alleen maar ipv deze te verhogen. Onze voorwaarden en tarieven zijn transparant en altijd te bekijken op onze website.

Het belangrijkste is echter dat we zorgen dat je boek voor verkoop beschikbaar is bij alle bij het CB aangesloten boekwinkels in België en Nederland.

Natuurlijk zijn er meer uitgevers die, net als Schrijverspunt Clusteruitgeverij, degelijk werk leveren, maar helaas leert de praktijk dat dat niet altijd het geval is. Op dit moment blijkt zelfs dat Lecturium failliet is verklaard.... En dat ten koste van jou als auteur.

Als Schrijverspunt Clusteruitgeverij bieden we je graag de helpende hand om uit die ongewenste situatie te komen. Maak jij op dit moment, voor een of meerdere van je boeken, gebruik van een uitgever waar je  zo snel mogelijk weg wilt? We helpen je graag verder en tijdelijk bieden we je de mogelijkheid om je gratis aan te melden als deelnemer van Schrijverspunt Clusteruitgeverij. Je hoeft dus niet de eenmalige aanmeldkosten te betalen maar alleen maar kenbaar te maken dat je gebruik wilt maken van onze diensten. Na je melding krijg je gratis een maand lang toegang tot de mogelijkheden voor deelnemers van Schrijverspunt Clusteruitgeverij. In die maand kun je dan je boek(-en) aanmelden tegen de normale tarieven zoals te vinden op deze website. Na aanmelding van een titel is je deelnemerschap structureel gratis. Je betaalt alleen de titelkosten. Wil je geen titel aanmelden? Geen enkel probleem, na 30 dagen stopt je deelnemerschap aan Schrijverspunt Clusteruitgeverij automatisch.

Kortom, ben je ontevreden over de huidige situatie en wil je snel overstappen naar Schrijverspunt Clusteruitgeverij? We helpen  je graag verder.

Dat is mogelijk door ons een bericht te sturen. Heb je daarbij nog vragen? Stel ze dan gerust, we helpen je graag.

 

Aanmelden als deelnemer - Eigen beheer en ontevreden?

Please let us know your name.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Please let us know your email address.

Ongeldige invoer

Bij aanmelding bij CB maken we gebruik van de door jou opgegeven uitgeversnaam.
Ongeldige invoer

Als deelnemende auteur/uitgever aan Schrijverspunt Clusteruitgeverij behoud je volledig de uitgeef- en auteursrechten. Daardoor is Schrijverspunt Clusteruitgeverij op geen enkele wijze aansprakelijk voor de uitgaven die je aanbiedt. Als auteur en/of uitgever blijf je altijd zelf volledig juridisch aansprakelijk voor zowel de inhoud, auteursrechten als de tenaamstelling van de aangeboden titel(s). We willen daar geen misverstand over laten bestaan.
Door deelnemer te worden van Schrijverspunt Clusteruitgeverij verklaar je expliciet rechthebbende te zijn van de volledige publicatierechten voor alle gepubliceerde en nog te publiceren  titel(s) door tussenkomst van Schrijverspunt Clusteruitgeverij. Je garandeert Schrijverspunt Clusteruitgeverij over het intellectuele eigendom te beschikken van alle aangeleverde materiaal, zoals teksten, manuscripten en foto's. Daarnaast garandeer je Schrijverspunt geen andere verplichtingen te zijn aangegaan die uitvoering van de deelname belemmeren dan wel onmogelijk maken.
Door hiermee in te stemmen vrijwaar je Schrijverspunt Clusteruitgeverij voor alle schade die Schrijverspunt Clusteruitgeverij lijdt, inclusief de schade die door derden wordt geclaimd door het publiceren en verveelvoudigen of anderszins aanbieden van het door jou aangeboden werk en/of materiaal.
Ongeldige invoer

Om de verkoopresultaten uit te kunnen betalen hebben we bankgegevens nodig.
Ongeldige invoer

We gaan zorgvuldig om met de ontvangen informatie!

Ongeldige invoer

Please let us know your message.

Ongeldige invoer

 

Dit artikel delen?
Pin It

Login of registreer om een reactie te plaatsen