De winter is voorbij
Poëzie-battle t/m 15 mei
Durf jij het aan?
Schrijfwedstrijd: Magie en tovenaars.
Meedoen van 25-2 t-m 25-4
Voor schrijvers door schrijvers
Nieuwtjes

Heb je een tip over nieuws of zelf nieuws te melden voor deze rubriek? Laat het ons weten aub.

Uit ons recente onderzoekje komt naar voren dat meer dan 90% van de bezoekers van Schrijverspunt tevreden tot zeer tevreden is over Schrijverspunt. Daar zijn we natuurlijk erg blij over. Echter een kleine 5%  van de respondenten geeft aan niet zo tevreden te zijn. Ook dat vinden we belangrijke informatie. Als website voor schrijvers, door schrijvers streven we naar een aantrekkelijke website met lezenswaardige artikelen, zinvolle informatie en ondersteuningsmogelijkheden, schrijfactiviteiten en bv een overzicht van actuele schrijfwedstrijden. Maar natuurlijk is er altijd verbetering mogelijk.

We vragen je dan ook als bezoeker en/of lid van Schrijverspunt ons te voorzien van tips of suggesties om de website nog aantrekkelijker te maken.

Waar denken we aan?

In feite is alles voor ons bespreekbaar. Heb je een leuke suggestie voor een nieuwe rubriek of stel je juist voor om een bestaande rubriek aan te passen? Laat het ons gerust weten. Mis je bepaalde informatie of zag je graag een nieuwe schrijfactiviteit? Kom maar op. Elk voorstel c.a. bekijken we serieus en indien mogelijk nemen we het in uitvoering.

Hieronder kun je een reactie geven of een tip toevoegen. Alvast onze dank.
Dit artikel delen?

Bezoekers zijn tevreden over Schrijverspunt

Uit ons recente onderzoekje komt naar voren dat meer dan 90% van de bezoekers van Schrijverspunt tevreden tot zeer tevreden is over Schrijverspunt. Daar zijn we natuurlijk erg blij over.
869 5.00
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap