Poëzie-battle t/m 15 mei
Durf jij het aan?
Voor schrijvers door schrijvers
De winter is voorbij
Schrijfwedstrijd: Magie en tovenaars.
Meedoen van 25-2 t-m 25-4
Nieuwtjes

Heb je een tip over nieuws of zelf nieuws te melden voor deze rubriek? Laat het ons weten aub.

Heel veel dank aan alle creatieve, schrappende en woorden tellende verhalenvertellers!

 

De ingezonden verhalen worden zorgvuldig gelezen en beoordeeld. De titels en auteurs van de geselecteerde verhalen, inclusief het door de jury gekozen openingsverhaal, worden rond 1 maart gepubliceerd op de website.

Tijdens de boekenweek (23 t/m 31 maart) lanceren we de vierde editie van de 55 woordenverhalenbundel. Leuk voor de heb, als aanvulling op je verzameling 55 woordenverhalen, of om gewoon cadeau te geven tijdens de boekenweek.    

 

Met de verkoop sponsoren we Stichting Biblionef, een stichting die zich ten doel stelt om kinderen overal ter wereld de kans te geven om te lezen. Een doel dat met 55 woorden kan worden ondersteund!  

 

Volgend jaar zijn we er weer met de 5e 55 woordenwedstrijd. Tot die tijd kun je altijd je behoefte stillen in onze rubriek 55 woorden bij de schrijfactiviteiten.

Dit artikel delen?

Bezoekers zijn tevreden over Schrijverspunt

Uit ons recente onderzoekje komt naar voren dat meer dan 90% van de bezoekers van Schrijverspunt tevreden tot zeer tevreden is over Schrijverspunt. Daar zijn we natuurlijk erg blij over.
870 5.00
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap