55 woorden wedstrijd
Meedoen:14 t/m 21 februari 2019
Al een sprookje geschreven?
Kijk eens bij schrijfactiviteiten...
Wintertijd
Leestijd
Schrijftips nodig?
In het menu zijn de nodige te vinden
Schrijftips nodig?
In het menu zijn de nodige te vinden
Wintertijd
Leestijd
Al een sprookje geschreven?
Kijk eens bij schrijfactiviteiten...
55 woorden wedstrijd
Meedoen:14 t/m 21 februari 2019
Nieuwtjes

Heb je een tip over nieuws of zelf nieuws te melden voor deze rubriek? Laat het ons weten aub.

In februari 2019 zal wederom de week van het korte verhaal plaatsvinden.

De Week van het Korte Verhaal is ontstaan uit liefde voor het genre dat in de literaire wereld nog steeds gezien wordt als ondergeschoven kindje. Door ten minste één week per jaar het korte verhaal uit te lichten, hopen men een breder publiek kennis te laten maken met de kracht van het korte verhaal, om zo het genre een steviger fundament te geven en het de ereplaats te geven die het verdient in de literatuur.

55woordenDe Week van het Korte Verhaal begon eenvoudig: een tafel met verhalenbundels met een bordje erbij. Inmiddels hebben een twintigtal boekhandels zich aangesloten en worden door het hele land activiteiten georganiseerd. De website www.weekvanhetkorteverhaal.nl zal gaan functioneren als een platform voor verhalenliefhebbers.

Schrijverspunt organiseert elk jaar de schrijfwedstrijd '55 woorden'in de week van het korte verhaal. Ook in februari 2019 zal dat natuurlijk het geval. Verdere informatie om mee te kunnen doen aan deze schrijfwedstrijd volgt binnenkort.

Ook liefhebber van 55 woorden verhalen? Er zijn al drie bundels verschenen. Leuk om te lezen en een bron om zelf een 55 woordenverhaal te schrijven.

KLIK HIER om de bundels te bekijken.

Dit artikel delen?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap