Wintertijd
Leestijd
Al een sprookje geschreven?
Kijk eens bij schrijfactiviteiten...
55 woorden wedstrijd
Meedoen:14 t/m 21 februari 2019
Schrijftips nodig?
In het menu zijn de nodige te vinden
Schrijftips nodig?
In het menu zijn de nodige te vinden
Wintertijd
Leestijd
55 woorden wedstrijd
Meedoen:14 t/m 21 februari 2019
Al een sprookje geschreven?
Kijk eens bij schrijfactiviteiten...
Nieuwtjes

Heb je een tip over nieuws of zelf nieuws te melden voor deze rubriek? Laat het ons weten aub.

FeedbackvoordeschrijverSchrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs.

Publiceren is leuk om te doen, maar ook wel spannend. Leest men je artikel/verhaal? En? Is het goed genoeg?

Een reactie is dan de verbinding tussen schrijver en lezer. We nodigen iedereen dan ook uit om gebruik te maken van die mogelijkheid. Dat is simpel mogelijk met het uitbrengen van een stem, maar ook uitgebreider met een echt commentaar. Kritiek mag en kan de auteur zelfs echt helpen. We stellen dan ook geen voorwaarderen aan een commentaar als er maar sprake is van respect.

Hoe kun je een reactie geven op Schrijverspunt?

De waardering
Bij vrijwel elk artikel/verhaal is de volgende stemmogelijkheid te vinden. Maak een keuze hoeveel punten (1-5) je het artikel wilt geven en klik op waardeer. Bij elk artikel is dan de gemiddelde waardering voor dat artikel te vinden.
waardering
Commentaar
Bij vrijwel elk artikel/verhaal is het, aan het eind, mogelijk om commentaar toe te voegen en te ontvangen. Soms is eerst inloggen noodzakelijk. Is er al een commentaar gegeven dan kun je gewoon je commentaar toevoegen.
plaatsreactie
Geschiktheid
Als redactie van Schrijverspunt zien we graag dat artikelen in de juiste rubriek te vinden zijn. Daarnaast verwijderen we, gezien de vele nieuwe inzendingen die we ontvangen, regelmatig oudere artikelen. Het blijft hoe dan ook subjectief maar we stellen advies van onze lezers erg op prijs. Bij met name de schrijfactiviteiten kun je dan ook aangeven of de inzending passend is voor die rubriek en of we de inzending tzt moeten verwijderen. Dat is mogelijk door op een duimpje te klikken.
graagjemening
Delen
Als laatste mogelijkheid zouden we nog eens willen wijzen op het delen van een artikel/verhaal op je sociale media. Ben je enthousiast over een artikel? Deel het dan. Leuk voor de ontvanger en voor de betreffende schrijver weer een extra lezer. De mogelijkheden zijn onder elk artikel te vinden. Klik gewoon op de gewenste mogelijkheid om te delen.
artikeldelen
Deze mogelijkheden, soms in iets andere layout, ook te vinden op de Schrijversplek.

Namens alle schrijvers alvast onze dank voor je waardering bij een artikel.
Dit artikel delen?

Graag je mening

Dit artikel is passend in deze rubriek - 3 stemmen
30
Dit artikel handhaven (tzt NIET verwijderen)? - 0 stemmen
00
%

Elk kwartaal verwijderen we een aantal artikelen. HELP ONS MET KIEZEN. Je kunt ons helpen door je mening te geven. Zo heb je invloed op de inhoud van Schrijverspunt.Je kunt ook een reactie geven.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap