Voor schrijvers, door schrijvers
Schrijverspunt is een platform voor schrijvers, lezers en uitgevers. Op de website is veel informatie te vinden over schrijven en het uitgeven van een boek. Daarnaast veel schrijfactiviteiten en schrijfwedstrijden. Dagelijks is er nieuwe informatie te vinden en kun je actief zijn op de Schrijversplek.

boekenIn deze webshop zijn de boeken te vinden en te koop waarvan Schrijverspunt betrokken is bij de uitgifte. Net als in elke boekenwinkel kun je gewoon online een of meerdere exemplaren bestellen. Voor dezelfde prijs als in elke boekenwinkel.

In deze webshop zijn ook mogelijkheden te vinden die je helpen bij het uitgeven van een boek. We hebben het dan over dienstverlening als het aanvragen van een ISBN, de opmaak van het binnenwerk, het ontwerp van een boekcover, etc.

Voor leden van Schrijverspunt, deelnemers aan Schrijverspunt Clusteruitgeverij en auteurs waarvan Schrijverspunt de uitgever is bieden we een aantal extra mogelijkheden. De belangrijkste mogelijkheden zijn te vinden in deze webshopl. Iedereen heeft natuurlijk toegang tot de webwinkel en kan gebruik maken van het aanbod, maar er zijn extra mogelijkheden en ook zichtbaar als je een aangepast account hebt bij Schrijverspunt en eerst bent ingelogd. Je kunt gewoon inloggen met je bestaande gegevens.

Dit artikel delen?
Pin It
  • Hits: 4486
(De gemiddelde waardering is 0 door stem(-men)