Voor schrijvers, door schrijvers
  • Start
  • MIJN WEBSHOP
  • Verzenden en retouren

verzenden en retouren

Alleen voor Boeken!

Verzending en verzendkosten:


Reeds tijdens het bestellen en voordat u definitief bestelt kunt u kennis nemen van de exacte verzendkosten. Wij verzenden met TNT post en DHL For You. Indien mogelijk kiezen we, met waarborging van de kwaliteit, de goedkoopste optie.

We leveren alleen in Belgie en Nederland. Op verzoek is levering naar een ander land mogelijk. U kunt ons daarvoor een bericht sturen.

We streven ernaar de verzendkosten zo laag mogelijk te houden en als een bestelling door de brievenbus kan (b.v. door een boek opengevouwen te versturen omdat het anders te dik is) zullen we dat doen. Behalve natuurlijk als u dat niet op prijs stelt!

Op verzoek en als de bestelling te zwaar of te groot is (en niet door de brievenbus kan) verzenden we de bestelling als pakket.

Voor verzendingen vragen wij een vergoeding van 30 cent voor verzendingsmateriaal e.d.

Het is de moeite waard om meer boeken ineens te bestellen, omdat dan de verzendkosten relatief lager zijn.

Na ontvangst van een bestelling sturen wij u een e-mail ter bevestiging met hierin het totaal verschuldigde bedrag inclusief verzendkosten en, indien u niet voor een directe betalingsmethode heeft gekozen (PayPal of iDEAL), het IBAN waarop dit gestort kan worden. We gaan er vanuit dat u het verschuldigde bedrag binnen 8 dagen aan ons overmaakt. Daarna vervaalt het recht op het bestelde.

Bestellingen worden in volgorde van ontvangst behandeld.

Wij proberen de boeken, meestal dezelfde dag doch veelal  binnen drie werkdagen te verzenden.

Zolang de betaling niet binnen is, blijven de boeken ons eigendom.


Retouren:

Onze boekwinkel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor boeken die verloren of beschadigd raken gedurende de verzending.

De klant, opdrachtgever, koper, hierna te noemen wederpartij kan zonder opgave van redenen, binnen acht dagen de koop terugsturen en ongedaan maken. Retourzendingen reizen voor rekening en risico van de koper en dienen franco aan ons verzonden te worden. Na ontvangst van boeken, in de staat zoals wij deze hebben opgestuurd, volgt een creditering van de berekende prijs, waarbij wij gerechtigd zijn op de creditfactuur gemaakte kosten in mindering te brengen.

Zonder uitdrukkelijke toestemming worden door ons, na een bedenktijd van maximaal 7 dagen, geen retourzendingen aanvaard.

Mocht u, om wat voor reden dan ook, ontevreden zijn over de ontvangen bestelling dan verzoeken wij u dat ons binnen de genoemde termijn kenbaar te maken.
Dit artikel delen?
  • Hits: 10237
(De gemiddelde waardering is 0 door stem(-men)