Geplande einddatum publicatie van deze inzending:
05-01-2024

Hits: 787

Enthousiast over deze inzending?

Dank voor het lezen van de inzending van deze schrijver. Je kunt nu een reactie geven, meer publicaties lezen of bijv. zelf meedoen aan een schrijfactiviteit. Klik hieronder s.v.p. op de gewenste mogelijkheid!

 •   Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk hieronder of klik eerst op TOELICHTING voor de werkwijze.
  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  14.10.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Mooi Ineke! Bij de Papiermolen wist ik dat het over ook mijn geboortestad ging. Nog steeds verliefd op 'stad' woon ik na veel omzwervingen weer in de buurt en mijn zoon - een halve Fransman in Parijs geboren - woont er en wil er niet meer weg :)
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Ineke Dijkhuis 15.10.22
   Dankjewel, Noortje.
   Wat leuk, dat Groningen ook jouw geboortestad is. En dat je er nu weer in de buurt woont. Het is een prachtige stad. Ik ben er al heel lang niet geweest. Toch is het de enige stad in Nederland, waar ik nog blindelings de weg zou weten in de stadsdelen waar ik vaak ben geweest, omdat daar familie van mij woonde.
  19.03.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Heel goed geschreven. Mooi dat je pas op het einde Groningen noemt, zo kan iedereen zijn/ haar eigen stad/ plaats in te vullen, maar hoef je tenslotte toch niet te 'raadselen' over welke stad je bedoelt.
  Mijn verbeterpunt zou zijn: probeer het nog korter te maken, probeer alle 'tussenwoordjes' weg te halen. Dan wordt het nog sterker, denk ik.
  Succes!
  Show more
  1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
  • Ineke Dijkhuis 21.03.22
   Dankjewel voor je waardering en feedback, Saskia.
   En ja, 'tussenwoordjes' zijn mijn valkuil. Ik heb er een paar weggehaald.
 •   Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: Stem 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   

  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
  Klik op Commentaar bij de mogelijkheden.
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
 • ZELF MEEDOEN

  Eerst inloggen s.v.p.! Meedoen is alleen mogelijk voor leden. Nog geen lid? Je kunt je gratis registreren als lid.

 • Alle inzendingen in MIJN STAD

  Klik op een titel om de inzending te lezen.

MIJN STAD

Mijn stad is de stad waar je geboren bent, geleefd hebt, verliefd op bent, de mooiste herinneringen aan hebt, etc. Beschrijf in maximaal 750 woorden je gevoelens voor jouw stad of dorp. Proza en poëzie zijn toegestaan. Geef wel aan om welke stad of dorp het gaat.