Mijn ideale schrijfplek

Mijn ideale schrijfplek
We brengen wat uurtjes door op onze schrijfplek. Voor de meesten is dat een vaste plek.De plek waar we lekker kunnen schrijven en waar we de hand leggen aan een verhaal, gedicht of manuscript.

Is het dan niet leuk om jouw ideale schrijfplek te delen met anderen? We zouden het erg op prijs stellen en zijn nieuwsgierig waar jij je schrijfwerk bedenkt en verwerkt.

We nodigen je dan ook graag uit om een foto van jouw ideale schrijfplek met ons te delen. Dat is mogelijk door online je foto te uploaden en daarbij een persoonlijke tekst te schrijven over de bijzonderheid van deze schrijfplek voor jou.

Schrijfplek vs rommelplek

rainierVolgens velen is het een grote rommelplek maar, laat ik duidelijk zijn, dat is natuurlijk onzin.

Voor mij is het de ideale bundeling van zitplaats, werktafel, schrijfplek, werkscherm, muziekcentrum, printcentrum, telefooncentrale, leesplek, office, fotobewerking,tijdelijke opslagplaats van belangrijke zaken, opslagplaats van minder belangrijke zaken en plek waar ik dingen neerleg waarvan ik even niet weet wat ik ermee moet. Voor de leek mogelijk volkomen chaotisch maar voor mij alles op een prettige manier binnen handbereik en zo dat alles direct terug te vinden is. Soms ook niet, maar dan ligt het zeker niet aan de schrijfplek.

Ik heb er al honderden uren doorgebracht en verwacht er ook nog honderden uren door te blijven brengen.

Kopje koffie erbij en... heerlijk.
Dit artikel delen?
Pin It
  • Hits: 89
(Gemiddelde waardering 5 met 1 waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Op Schrijverspunt zijn ook veel andere schrijfmogelijkheden te vinden!

Klaar voor een schrijfactiviteit?

Klaar voor een schrijfactiviteit?

Top 10 : Meest gelezen

Schrijfactiviteiten