Meer informatie over...

Meer informatie over schrijvers op Schrijverspunt
  • Maak kennis met de schrijver!

    maak kennis met de schrijverWie is die schrijver, wat wil hij/zij en wat kun je haar/hem verwachten?   In deze rubriek kun je meer informatie vinden over en door schrijvers. De gelegenheid om beter kennis te maken met een schrijver. Schrijvers kunnen hier, gratis en naar eigen inzicht, een eigen pagina met zelf te bepalen inhoud toevoegen en zelf onbeperkt aanpassen en actualiseren. Een extra manier voor informatie aan bezoekers!
  • meedoenWil je ook je eigen pagina publiceren en dezelfde pagina onbeperkt aanpassen op Schrijverspunt? Dat is mogelijk door eerst in te loggen (lid worden is gratis).
  • Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

    Een artikel beoordelen? Breng dan s.v.p. een stem uit  door op de gewenste(1-5) ster te klikken. (5 sterren is de hoogste waardering)

Guido Aerts

zes woorden verhaal:

6 WORDS
HET UITGELEZEN BOEK BLEEF ZONDER LEZERS
 

100 woordenzin op zijn Christophe Vekeman’s:Niet dat het erg koud was in zijn onvolprezen Blankenberge, ook al droeg hij de sjerp, die hij in feite dagelijks droeg of het nu winter of zomer was en ook in de herfst en in de lente sloeg hij hem om, maar toch voelde het zeebriesje eerder fris aan en zou hij de krakkemikkige oudjes die nu op de dijk en de pier wandelden willen aanraden zich warm genoeg te kleden alhoewel hij zich niet echt wou inlaten met de gezondheid van die schare schuifelende schlemielen laat staan dat deze aangespoelde kustbewoners hem ook maar een moer konden schelen.
Na een poosje hoort Roman iemand verderop door het bos lopen. Brent is het niet, die moet al veel verder zijn. Hij houdt zich muisstil en verbergt zich achter een grote bos kreupelhout. Hij hoort gekraak en geritsel dat alsmaar dichterbij komt. Eensklaps houdt het geluid op en Roman krijgt het nare gevoel dat hij bespied wordt.

Dit is een uittreksel uit een van de drie verhalen die je vindt in het jeugdboek: ‘De club van tien’, een spannend boek voor tieners die van avontuur houden.

Momenteel wordt het in de jeugdafdeling van achttien Vlaamse bibs uitgeleend. Wanneer volgt Nederland? Via jouw reguliere boekhandel kan je dit boek bestellen (POD) of rechtstreeks via deze link https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=7398


Mag ik iedereen die op dit forum actief  is aanraden om na het lezen van een bijdrage een appreciatie te geven. Het kost geen moeite en  werkt zeer inspirerend voor schrijvers, jong en oud.

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏


Kruisbestuiving:

Onlangs plaatste ik bij de publicatie van een haiku in de poëzierubriek een foto van een aquarel gemaakt door mijn zus Paula.
Nu worden haar schilderijen binnenkort in Lommel tentoon gesteld.  Op de uitnodiging prijkt haar werkje met mijn tekst. Tof niet?
Dit artikel delen?
Pin It
  • Update op .
  • Hits: 125
(Gemiddelde waardering 3 met 1 waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Top 10: Hoogste beoordeelding in deze rubriek

Top 10 : Meest gelezen in deze rubriek

Recente inzendingen voor schrijfactiviteiten met een hoge waardering van bezoekers.

Haiku bij aquarel

sept 21, 2019 Poëzie Guido Aerts

ziek zijn

okt 12, 2019 Poëzie Sherina aka.sheri

Meer schrijfactiviteiten