winactie

KLIK HIER VOOR HET GRATIS TOEVOEGEN VAN EEN NIEUWE SPONSORACTIE!

Wil je de activiteiten van Schrijverspunt ondersteunen en meer aandacht vragen voor je bedrijf, dienstverlening of b.v. je eigen boek? Dan is het mogelijk om zelf een winactie te starten!  Bedenk een leuke actie waar leden van Schrijverspunt aan mee kunnen doen, beschrijf de werkwijze en benoem de sponsoractie (bv gratis toegang tot een bijeenkomst, een gratis boek, etc.)

KLIK  hieronder ( na het overzicht van actuele winacties) op NIEUW en meld jouw sponsoractie aan.
 
Toelichting bij het aanmelden van een SPONSORACTIE:
  • Vul bij 'Titel' een titel voor de actie in
  • Voeg je tekst toe in het tekstblok en bewerk de tekst desgewenst. Probeer, qua stijl, aan te sluiten bij de andere winacties
  • Meer invullen is niet noodzakelijk. Klik alleen nog op--> Opslaan.
auteurDoor mee te doen aan schrijfactiviteiten worden de eerste stappen gezet in het openbaren van je werk. Het is leuk om te doen, anderen beleven er wellicht plezier aan en je schrijfwerk is opeens zichtbaar.

Ook wel eng misschien, de eerste keer, maar vooral toch ook een nieuwe ervaring. Op schrijverspunt bestaan verschillende mogelijkheden om je schrijfwerk te vertonen. Behalve het meedoen aan actuele schrijfwedstrijden hebben we het dan over het plaatsen van een blog, een column, een gedicht, een quote, een boekfragment, een informatief artikel, etc.

Schrijvers stellen het, zo leert de praktijk, erg op prijs om een reactie te ontvangen op het gepubliceerde werk. Een compliment, een suggestie, een waardering, feedback, herkenning, etc.

Het motto van Schrijverspunt is niet voor niets; Voor schrijvers, door schrijvers! Door een reactie te geven, resp. te ontvangen, krijgen schrijvers een beter idee hoe de lezer hun schrijfwerk ervaart. De opmerkingen kunnen ze voor kennisgeving aannemen maar wellicht ontvangen ze ook feedback waarmee ze verder aan de slag kunnen.

Om die reden nodigen we dan ook iedereen uit om na het lezen van een artikel een reactie toe te voegen. Bij elk geplaatst artikel bij de schrijfactiviteiten en op de Schrijversplek bestaat de mogelijkheid om een reactie te geven. Het hoeft geen diepgaande analyse te zijn maar een eerste reactie kan al voldoende zijn.

Voor elke geplaatste reactie/waardering alvast namens alle schrijvers onze dank!


SPONSORACTIE
Hollandspul stelt meerdere kortingsbonnen van 15%, te besteden bij online boekwinkel Hollandspul, beschikbaar. Periodiek verloot de redactie van Schrijverspunt dan ook een kortingsbon van 15% onder de bezoekers die een reactie hebben toegevoegd. Gelukkigen ontvangen automatisch bericht als ze uitgeloot zijn.

Pin It

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Ook een activiteit sponsoren?

Je wilt je boek, bedrijf of activiteiten promoten? Dat is hier mogelijk door een winactie te organiseren. Bedenk een leuke actie waarbij deelnemers een prijs (kunnen) winnen en meld je aan (eerst inloggen) als sponsor. Leuk voor de leden van Schrijverspunt en reclame voor jou!
Nieuwe leden:

Contact

Contactgegevens:

Nederland:
Schrijverspunt
p/a Molenkampspark 7
7607LD Almelo
Nederland

België
Schrijverspunt
p/a Krijtstraat 47
3770 Riemst
België

Zakelijk:


IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06 / BIC: TRIONL2U
t.a.v. Schrijverspunt
KVK : 67629369
Belgie: 0669.636.728
BTW: 857099796B01

Op de website is de nodige informatie te vinden. Veel antwoorden op vragen zijn te vinden bij  'FAQ' . Daarnaast blijft het natuurlijk altijd mogelijk om direct contact met ons op te nemen. Klik hieronder!

Hierklikken

Wil je dat we je bellen? Geef dat dan aan in de e-mail en we bellen je z.s.m. Privacy

Volg ons ook op de sociale media:
twitter facebook instagram linkedin

Meer over Schrijverspunt

Hierklikken120

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Hierklikken120

Uitgever Schrijverspunt

Hierklikken120
Stemmen voor
de shortlist
Schrijverspunt
Stimuleringsprijs
tot 1-10-2017?
Teksten en beelden op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd - overname alleen met schriftelijke toestemming. © 2017 Schrijverspunt.nl, All Rights Reserved.