Poëzie-battle najaar

Poëzie battle najaar

Poëzie is wat dichters schrijven

battle 450Een schrijfwedstrijd van Schrijverspunt. Een poëzie battle. Deze poëzie battle loopt van 15 augustus tot tot en met 30 september 2022. De werkwijze is eenvoudig. Bezoekers kunnen d.m.v. een waardering een gedicht nomineren en een jury kiest uit de genomineerde gedichten een winnaar. De winnaar ontvangt een boekenpakket en een gratis pluslidmaatschap voor een jaar.
 
Schrijvers:
Meedoen aan deze poëzie battle is mogelijk door eerst in te loggen (lid worden is gratis). Door inzending stem je in met de normale publicatievoorwaarden van Schrijverspunt. Goed gebruik van de Nederlandse taal is gewenst bij deelname. Een gedicht mag uit maximaal 250 woorden bestaan. Meedoen met meerdere inzendingen is toegestaan (maximaal 1 gedicht per dag inzenden).
 
Lezers:

Spreekt een gedicht je erg aan en is volgens jou de kwaliteit van hoog niveau dan kun je dat gedicht nomineren. Ook kun je je bij elk gedicht jouw commentaar toevoegen.. Met je nominatie bepaal je mede of een gedicht in aanmerking komt om deze battle te winnen. We wensen je veel leesplezier.

Jury:

De jury bestaat uit NOG ONBEKEND en Wouter Grootenboer (Schrijverspunt).

Winnaars:

We organiseren twee keer per jaar een poëzie battle. Eerdere battles zijn gewonnen door:

  • Hans Boland met ‘Rouw’
  • Céline Smans met ´Isolatiemateriaal´
  • Rode Rutte met 'Liefdesgedicht'.
  • Annemarie Steenbergen met 'Geen kind meer'.
  • Romy Bezemer met 'Ik droom je'
  • Louise van der Hee met 'De naakte waarheid'.

Durf jij het aan om mee te doen aan een poëzie-battle?

Meedoen is mogelijk van 15 augustus tot en met 30 september 2022

 De uitslag:

Z.s.m. na afloop van de deelnameperiode voor deze schrijfwedstrijd verwijderen we deze wedstrijd en de ontvangen inzendingen op de website. We streven ernaar de uitslag van de schrijfwedstrijd dan binnen twee weken bekend te maken. De uitslag publiceren we in onze nieuwsrubriek!

Hits: 3681