Overzicht schrijfwedstrijden

Op Schrijverspunt is het meest complete overzicht van actuele en doorlopende schrijfwedstrijden in België en Nederland te vinden. Maak zelf een keuze aan welke schrijfwedstrijd je mee wilt doen. De voorwaarden voor deelname zijn bij elke schrijfwedstrijd aangegeven.

Hieronder, per maand, een overzicht van schrijfwedstrijden waar je in de betreffende maand (nog) aan mee kunt doen. KLIK op de gewenste maand!

Gratis een
schrijfwedstrijd
aanmelden?

Schrijfwedstrijden: Het Korte Verhaal

het korte verhaalPubliceer deze zomer jouw verhaal op www.kortverhaal.info

Het Korte Verhaal heeft besloten om deze zomer elke week een nieuw kort verhaal te publiceren op onze website. Deze schrijfwedstrijd loopt van 21 juni tot en met 20 september 2019. Hiervoor gaan we op zoek naar korte verhalen. Iedereen mag inzenden!
Wordt jouw verhaal uitgekozen dan krijg jij samen met jouw verhaal speciale aandacht op onze website. Bij jouw verhaal plaatsen we een korte biografie en als je dat hebt, een link naar je auteurswebsite. Door het verhaal in te sturen geef je Het Korte Verhaal het recht om jouw verhaal te redigeren en eenmalig op haar website te publiceren.

Iedereen mag meedoen aan deze schrijfwedstrijd zolang je verhaal maar in het Nederlands geschreven is. We zoeken verhalen tussen 100 en 500 woorden. Er is geen thema of genre, we worden graag verrast door wat jij te vertellen hebt.

Deadline van de wedstrijd:: 20 september 2019

Website waarop verdere informatie te vinden is: https://kortverhaal.info/?p=2706

Dit artikel delen?
Pin It
  • Hits: 1151
(Gemiddelde waardering 0 met waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen