Overzicht schrijfwedstrijden

Op Schrijverspunt is het meest complete overzicht van actuele en doorlopende schrijfwedstrijden in België en Nederland te vinden. Maak zelf een keuze aan welke schrijfwedstrijd je mee wilt doen. De voorwaarden voor deelname zijn bij elke schrijfwedstrijd aangegeven.

Hieronder, per maand, een overzicht van schrijfwedstrijden waar je in de betreffende maand (nog) aan mee kunt doen. KLIK op de gewenste maand!

Gratis een
schrijfwedstrijd
aanmelden?

Schrijfwedstrijd Heerenveen

barometerVoor de twaalfde achtereenvolgende keer organiseren Bibliotheek Heerenveen en de Heerenveense Courant een schrijfwedstrijd. Het thema is 'Grens'. De prijsuitreiking is op woensdag 9 oktober in de bibliotheek.

Grens

Gebruik het thema 'Grens' als inspiratie voor een gedicht of verhaal van maximaal 600 woorden en stuur je inzending uiterlijk 15 september naar heerenveen@bmf.nl. Dit jaar is er ook een Jong Talentprijs voor de leeftijdscategorie van 12 tot en met 18 jaar. De wedstrijd is alleen bedoeld voor inwoners van Friesland.

Zilveren Pen

De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury, bestaande uit Froukje Nijholt, Cor Netten, Simone Boendermaker en Dik Bolkestein.

De winnaar krijgt de Zilveren Pen van Heerenveen 2019. De tweede prijs is een jaarabonnement op de Bibliotheek en de derde prijs een luxe pen.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking vindt plaats op woensdag 9 oktober om 16.00 uur in het Leescafé van Bibliotheek Heerenveen. Belangstellenden zijn welkom.

Dit artikel delen?
Pin It

september Schrijfwedstrijden

  • Hits: 138
(Gemiddelde waardering 1.3 met 3 waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen