Overzicht schrijfwedstrijden

Op Schrijverspunt is het meest complete overzicht van actuele en doorlopende schrijfwedstrijden in België en Nederland te vinden. Maak zelf een keuze aan welke schrijfwedstrijd je mee wilt doen. De voorwaarden voor deelname zijn bij elke schrijfwedstrijd aangegeven.

Hieronder, per maand, een overzicht van schrijfwedstrijden waar je in de betreffende maand (nog) aan mee kunt doen. KLIK op de gewenste maand!

Gratis een
schrijfwedstrijd
aanmelden?

de Drvkkery Jeugd Schrijfwedstrijd

Jonge schrijvers gezocht!

jeugd schrijfwedstrijdHou je van schrijven en ben je tussen de 8 en 14 jaar? Doe dan mee aan de Drvkkery Jeugd Schrijfwedstrijd. Wie weet lees jij je verhaal wel voor in de Brasserie van de Drvkkery tijdens de prijsuitreiking. Voor wie:

Iedereen tussen 8 en 14 jaar mag meedoen.

Wat moet je doen:

Schrijf een sportief verhaal (maximaal 450 woorden of één A4). Lever je verhaal (met of zonder tekening) vóór 2 november in bij de kinderboekenbalie van de Drvkkery. De jury (kinderboekenschrijvers Anneke Wiltink en Ben Slingenberg en illustrator Lucy de Graaf) leest je verhaal en beoordeelt je tekening. De vijf leukste, gekste of gewoon mooiste verhalen (met of zonder tekening) krijgen voor 10 november bericht.

Inleveren:

Je kunt je verhaal en tekening afgeven bij de kinderboekenbalie in de Drvkkery of e-mailen naar info@drukkerijpodium.nl. Vergeet niet om duidelijk je naam, leeftijd, adres, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden.

Heb je vragen?

Mail dan naar Anneke Wiltink: awiltink@zeelandnet.nl

De prijs en prijsuitreiking:

Iedereen die meedoet ontvangt een exemplaar van het kindertijdschrift BoekieBoekie. 
Voor de winnaar van de Drvkkery Jeugd Schrijfprijs 2013 bestaat uit eeuwige roem, een oorkonde en een boekenpakket. Bovendien mag je jouw verhaal voorlezen in de Drvkkery tijdens de feestelijke prijsuitreiking op woensdagmiddag 20 november.

Bron:https://www.de-drvkkery.nl/podium/item/953-schrijfwedstrijd-kinderboekenweek

Dit artikel delen?
Pin It

Schrijfwedstrijden, september Schrijfwedstrijden, oktober Schrijfwedstrijden, november schrijfwedstrijden

  • Hits: 137
(Gemiddelde waardering 0 met waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen