Actuele schrijfwedstrijden

Actuele schrijfwedstrijden
Op Schrijverspunt is het meest complete overzicht van actuele en doorlopende schrijfwedstrijden in België en Nederland te vinden. Maak zelf een keuze aan welke schrijfwedstrijd je mee wilt doen. De voorwaarden voor deelname zijn bij elke schrijfwedstrijd aangegeven.
Hieronder, per maand, een overzicht van schrijfwedstrijden waar je (nog) aan mee kunt doen. KLIK op de gewenste maand!

Ministerie van Liefde en Waardering

liefde en waarderingOp 9 december 2019 bestaat het Ministerie van Liefde en Waardering  4 jaar! Om hierbij stil te staan wordt deze gedichtenwedstrijd georganiseerd. Het thema is liefde en waardering en het dient te passen op een A4 vel. Verder zijn er geen regels. Ook zijn er geen inschrijfkosten. De inzendtermijn is (uiterlijk) 10 februari 2020. Er kunnen maximaal drie gedichten per persoon ingestuurd worden. Door deel te nemen, geef je toestemming tot publicatie van je gedicht wanneer je tot de winnaars verkozen wordt. Op Valentijnsdag 2020 zullen de winnaars/winnaressen op de hoogte worden gebracht. Er zijn drie prachtige prijzen te winnen:

1e prijs:

Een overnachting voor twee personen in het InterCity Hotel Enschede inclusief ontbijt en een verrassing van Enschede Promotie.

2e prijs:

Een overnachting voor twee personen in het InterCity Hotel Enschede inclusief ontbijt.

3e prijs:

Een Broekhuis boekenbon van 25 euro.

Je kunt je inzending sturen naar rickardesch@hotmail.com o.v.v. Ministerie van Liefde en Waardering. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Deadline van de wedstrijd:: 10 februari 2020

Website waarop verdere informatie te vinden is: https://rickardesch.auteursblog.nl/artikel/5570

Dit artikel delen?
Pin It
  • Hits: 1622
(De gemiddelde waardering is 5 door 3 stem(-men)

Login of registreer om een reactie te plaatsen