Actuele schrijfwedstrijden

Actuele schrijfwedstrijden
Op Schrijverspunt is het meest complete overzicht van actuele en doorlopende schrijfwedstrijden in België en Nederland te vinden. Maak zelf een keuze aan welke schrijfwedstrijd je mee wilt doen. De voorwaarden voor deelname zijn bij elke schrijfwedstrijd aangegeven.
Hieronder, per maand, een overzicht van schrijfwedstrijden waar je (nog) aan mee kunt doen. KLIK op de gewenste maand!

Verras ons met jouw sinterklaasgedicht!

sinterklaasgedichtEen sinterklaasgedicht is een rijmend gedicht dat dient als begeleidend schrijven bij een sinterklaascadeau.

Het lijkt ons leuk om een sinterklaasgedicht te schrijven resp. te lezen, niet op basis van een lootje, maar voor een persoon waar je altijd al eens een sinterklaasgedicht voor zou willen schrijven. Willem-Alexander, je buurman, de trainer van je voetbalclub, Trump, je baas, Johan Cruijff, Greta Thunberg, etc. Je bent helemaal vrij in de keuze van de ontvanger van je sinterklaasgedicht! We hopen alleen op een originele insteek.

We stellen als voorwaarde dat duidelijk is voor wie het gedicht bestemd is en dat het gedicht maximaal 250 woorden mag bevatten. Wie voor Sinterklaas gedichten gaat schrijven, zal moeten rijmen.Daarnaast verwachten we natuurlijk een lezenswaardig en plezierig sinterklaasgedicht.

Een sinterklaasgedicht schrijven is puur voor de lol, maar desondanks verloten we onder de inzenders een boekenbon t.w.v. 20 euro en te besteden bij boekwinkel LekkerBoek.

Meedoen is mogelijk van 16 november tot 6 december. Dan is de Sint weer weg en stoppen we met de sinterklaasgedichten.

Grijp je kans om voor de door jou gekozen persoon een uniek sinterklaasgedicht te schrijven en laat ons meegenieten!

klikhierom de wedstrijd te bezoeken.
Dit artikel delen?
Pin It

Schrijfwedstrijden, november schrijfwedstrijden, december Schrijfwedstrijden, sinterklaasgedicht, Schrijfwedstrijden 2019

  • Hits: 430
(Gemiddelde waardering 5 met 1 waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen