Skip to main content
Hits: 745
In aanloop van de komst van Koning Willem-Alexander en zijn familie aan Emmen om er op 27 april 2024 zijn verjaardag groots te vieren, is het thema voor de lopende wedstrijd van "Polleke buitenbieb": maak een verhaal of gedicht over een moment uit het leven van Willem-Alexander waar u graag aan (terug)denkt.
Kinderen zullen bijvoorbeeld denken aan de koningsspelen; volwassenen misschien aan onze vorst toen hij nog aan het puberen was, zijn diploma haalde als piloot of aan de bruiloft met Maxima. En ligt er bij u nog een van de babyfoto's in de la die gratis via de supermarkten destijds na de geboorte werden uitgedeeld?
Graaf in uw geheugen en u vindt beslist een fijn moment om als onderwerp te nemen - .
Kinderen die nog niét kunnen schrijven, mogen meedoen met een thematische tékening.
Het verhaal, gedicht of tekening dient vóór 1 november, voorzien van een oranjekleurige decoratie (een lintje, getekende kroon of de tekstregels geschreven in oranjekleurige letters, enz.), ingeleverd te zijn bij "Polleke buitenbieb"/ Laan van het kwekebos 375 / 7823 kj Emmen. Vergeet niet naam, adres en vooral ook leeftijd te vermelden. Voor beide leeftijdsgroepen zijn er namelijk prachtige boeken te winnen! De winnaars krijgen hun prijs thuisbezorgd tezamen met een verkorte versie van het juryrapport.
"Polleke buitenbieb" is 24/7 geopend om er gratis en zonder abonnement een (strip)boek te lenen. Het bestaan van "Polleke buitenbieb" en de schrijfwedstrijden is mede mogelijk dankzij financiële ondersteuning van Gemeente Emmen.
(Nog) geen website.

Deadline schrijfwedstrijd: 01-11-2023 10:00

E-mail: pollekebuitenbieb@gmail.com