Voor schrijvers, door schrijvers

Actuele schrijfwedstrijden

Schrijfwedstrijden
Op Schrijverspunt is het meest complete overzicht van actuele en doorlopende schrijfwedstrijden in België en Nederland te vinden. Maak zelf een keuze aan welke schrijfwedstrijd je mee wilt doen.
Per maand een overzicht van schrijfwedstrijden waar je nog/al aan mee kunt doen. KLIK op de gewenste maand!

Schrijf een voorleesverhaal

voorleestuinHerinner je je de voorgelezen verhalen van toen je kind was? Mama of papa met een boek in de hand, jij onder de dekens luisterend naar spannende avonturen en ontroerende verhalen. Je maakte er voor het eerst kennis met bekende sprookjesfiguren en kreeg er de kriebel te pakken voor boeken en voor lezen...

Een vast avondritueeltje, een kwaliteitsvol einde van de dag. Daar gaan wij voor. Wij? De voorleestuin!
De gloednieuwe site voorleestuin.be gaat van start op 1 september. Met een vast team van schrijvers en de steun van enkele gevestigde online kinderverhalen-auteurs publiceren we vanaf dan elke avond een nieuw verhaaltje om voor te lezen.

Wil jij ook een voorleesverhaal schrijven? Ben jij de volgende Annie M.G. Schmidt of Roald Dahl? Vragen de kinderen na één van jouw verhalen steeds naar meer? Geen voldoening zo groot als die van een kinderlach!
Stuur je verhaal of verhalen naar mijnverhaal@voorleestuin.be. De betere avonturen worden gepubliceerd in de voorleestuin, de allerbeste inzendingen worden maandelijks beloond met een cinema voucher.


Lees alle voorwaarden op https://voorleestuin.be/mijn-verhaal/ en ga ervoor! Succes!
----------------------------------------------------------------------

Dit artikel delen?
Hits: 6414

Reacties   

# SpijtigGuido Aerts 29-07-2019 11:29
Dit is een erg leuke site om voorleesverhale n te vinden maar als schrijver blijf je soms lang in de kou staan. Het kan tot zes maanden duren alvorens een verhaaltje zogenaamd is nagekeken en gepubliceerd wordt. Het excuus is dat de bedenker het in zijn beroepsbezighed en zeer druk heeft en daarenboven blijkbaar privéproblemen heeft. Hijzelf en zijn medewerkers (als die er al zijn) werken op een vrijwillige basis. Met het geld van de tientallen sponsors wiens advertenties op de site verschijnen zou men zonder twijfel een vaste kracht kunnen betalen. Die centen worden blijkbaar in de uitbouw van de website gestoken want die oogt zondermeer fantastisch. Spijtig dat de auteurs slachtoffer zijn van de grillen van één enkel persoon, hoe goed die het ook allemaal, naar eigen zeggen, bedoelt.

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen