Manuscriptbegeleiding

Manuscriptbegeleiding is een verzamelnaam voor een activiteit die tot doel heeft jouw manuscript te optimaliseren. Manuscriptbegeleiding is vrijwel altijd een individueel traject dat kan bestaan uit de volgende onderdelen:

  • het lezen en becommentariëren van je werk
  • het bespreken van de mogelijkheden van je werk
  • correctie en/of redactie van je werk
Als je je werkzaamheden als auteur serieus neemt is het zoeken van feedback en ondersteuning een logische stap. Hieronder geven we een overzicht met mogelijkheden voor professionele ondersteuning. Heb je ervaring met een van de aanbieders? Geef dat dan aan door de aanbieder te beoordelen. Collega auteurs kunnen hier hun voordeel mee doen.

We muteren momenteel het oude overzicht naar deze rubriek, dus binnenkort een uitgebreider overzicht.

Klik hier

om je gratis toe te voegen aan dit overzicht.

Doorschrijven tot het af is

Blijf je sudderen op de perfecte structuur van je boek? Spanningsboog? Wil de flow niet meer komen? Zie je op tegen het ambachtelijk schrijven van de ‘laatste ronde’ voordat je je manuscript naar je uitgever gaat sturen? Of wil je advies over POD (zelf publiceren)?
Waar je boek ook over gaat, in welke schrijffase je ook zit en in welke stijl je het ook wilt schrijven*): als schrijfcoach help ik je om door te schrijven tot het af is.

Ik ben de lezer die aan jouw kant staat, je innerlijke criticus die naast je staat en de vrolijke redacteur en ervaren auteurscoach die gewoon alle tijd neemt om jou de truukjes en professionele kunstgrepen te geven waarmee je je boek nog beter maakt dan het al is.


Website: https://yoekenagel.nl/

Dit artikel delen?
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap