BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Je winkelwagen...

Nog geen bestelling...

Achterhaald verleden - Dick van Zijderveld

Sebastiaan is tevreden met zijn bestaan. Naast zijn saaie baan restaureert hij antiek. Tot hij iets bijzonders ontdekt. Dat is het begin van een reeks ongewone gebeurtenissen, waarvoor hij tevergeefs een rationele verklaring zoekt.Ondertussen ontmoet hij een vroegere klasgenote, eens zijn grote lief ...Lees meer
€ 15,95


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Plaats een review
Sebastiaan is tevreden met zijn bestaan. Naast zijn saaie baan restaureert hij antiek. Tot hij iets bijzonders ontdekt. Dat is het begin van een reeks ongewone gebeurtenissen, waarvoor hij tevergeefs een rationele verklaring zoekt.

Ondertussen ontmoet hij een vroegere klasgenote, eens zijn grote liefde. Zij zit in grote problemen, die ook hem raken.

Sebastiaan ontdekt nieuwe aspecten van zijn verleden, met onverwachte gevolgen. „Achterhaald verleden”is een roman met een magisch-realistische inslag, waarin vragen gesteld worden als: Is het toeval dat dingen lopen zoals ze lopen? Kunnen mensen voor elkaar bestemd zijn? Daarnaast bevat hij elementen van een thriller. Over de auteur: Dick van Zijderveld studeerde sociologie en deed enige tijd wetenschappelijk onderzoek. Daarna was hij auteur en redacteur van informatieve teksten. Tegenwoordig schrijft hij vooral verhalen en novellen.„Achterhaald verleden”is zijn eerste roman. Hij is redacteur bij Azra. Verder publiceert hij over taal en taalgebruik. Hij is mederedacteur van Funshoppen in het Nederlands. Eerder zijn verhalen van hem gepubliceerd in onder meer de bundel Late lente, OpSpraak, Azra en bij uitgeverij Parelz.
Dick van Zijderveld
9789462660618
Schrijverspunt
142
Paperback
2015
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:
Nog geen bestelling...