Voor schrijvers, door schrijvers

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Je winkelwagen...

Nog geen bestelling...

Ballade van gelukkige mensen - Renate Marlis

Renate Marlis (1962) groeide op bij haar grootouders in Hoogvliet, onder de rook van Rotterdam. Tegenwoordig woont ze in Noord-Brabant en schrijft voor jonge en volwassen lezers. Eerder verschenen van haar bij uitgeverij Ellessy twee jeugdromans: De jongen die niet bestond en Sarah Elisabeth. In he ...Lees meer
€ 15,95


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Plaats een review

Renate Marlis (1962) groeide op bij haar grootouders in Hoogvliet, onder de rook van Rotterdam. Tegenwoordig woont ze in Noord-Brabant en schrijft voor jonge en volwassen lezers. Eerder verschenen van haar bij uitgeverij Ellessy twee jeugdromans: De jongen die niet bestond en Sarah Elisabeth.

In het boek Ballade van gelukkige mensen lees je alles over de ondergang van een vakantieboerderij met kleine camping. Een week lang volg je de belevenissen van Mireille en Donnel, eigenaren van de boerderij. En je maakt kennis met hun kleurrijke buren en andere betrokkenen bij de gebeurtenissen die elkaar snel opvolgen, tot aan de bloedstollende climax. De eigenaardige karakters, herkenbaar, soms over the top, maar altijd entertainend, zorgen ervoor dat je geboeid blijft lezen.

Het verhaal is verzorgd, gedetailleerd, inlevend en bevat de nodige humor. Er zit een onbehaaglijke realiteit in, een vakantiegevoel met weerhaakjes, een ver-van-mijn-bed show en toch een mild anarchistisch achtertuin gevoel.

Renate Marlis
9789462664241
Schrijverspunt
138
Paperback
2020
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:
Nog geen bestelling...