Voor schrijvers, door schrijvers
Boekwinkel Schrijverspunt

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Nog geen bestelling...

Verhalen van vroeger - Frans Tolsma

cover-front_780168890
Frans Tolsma schreef eerder "De Macht van het Zwaard" en andere verhalen die onder het kopje "Publicaties" geraadpleegd kunnen worden op zijn website www.franstolsma.nl . De in dit boek opgenomen verhalen zijn autobiografisch van aard en vanuit zijn herinnering geschreven, non fictie dus voorzover z ...Lees meer
€ 14,95


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review
Frans Tolsma schreef eerder "De Macht van het Zwaard" en andere verhalen die onder het kopje "Publicaties" geraadpleegd kunnen worden op zijn website www.franstolsma.nl . De in dit boek opgenomen verhalen zijn autobiografisch van aard en vanuit zijn herinnering geschreven, non fictie dus voorzover zijn herinnering als waarheidsgetrouw kan worden beoordeeld.

De verhalen beschrijven gebeurtenissen in zijn leven en hebben een licht beschouwelijk karakter. Sommige zijn mede geïnspireerd door de tijdgeest zoals de jaren na de Oorlog, andere vertolken een meer individueel geluid zoals het oprichten van een bedrijf in Roemenië. Er is een verhaal ingeruimd over het landschap, het laatste verhaal, vanuit de kennis dat het landschap voortgaat, ook zonder de auteur.
Frans Tolsma
9789462663497
Schrijverspunt
56
Paperback
2019
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen