Literaire prijzen

Hier het actuele nieuws over literaire prijzen. Een literatuurprijs wordt periodiek (vaak jaarlijks) uitgereikt aan een auteur voor een specifiek werk, een serie werken of zijn of haar gehele oeuvre. Er zijn de nodige literaire prijzen in België en Nederland. We streven naar een actueel overzicht met het laatste nieuws. Ontbreekt volgens jou belangrijk nieuws over literaire prijzen? Laat het ons a.u.b. weten.

zes genomineerde titels voor Beste Spirituele Boek 2021

Redactie Schrijverspunt

De hele maand februari 2021 staat in het teken van de Maand van de Spiritualiteit. Veel mensen hebben behoefte aan inspiratie en zingeving, vooral in deze onzekere tijd. Men is op zoek naar balans in zowel geestelijk als lichamelijk welzijn. Traditiegetrouw reiken we tijdens de Maand van de Spiritualiteit de prijs uit voor het Beste Spirituele Boek van het afgelopen jaar.

De zes genomineerde titels zijn:

 

Voor het gehele juryrapport klik hier.
Vanaf vrijdag 15 januari tot en met zondag 31 januari kan het publiek haar stem uitbrengen op een van de genomineerde titels via deze link

De vakjury bestaat dit jaar uit:  
Eveline Helmink (Hoofdredacteur Happinez), Jacobine Geel (tv-presentator van Jacobine op 2 en Op Adem), Jelle Hermus (oprichter van soChicken.nl en winnaar van Beste Spirituele Boek 2018), Kitty Geerts (werkzaam bij Boekhandel De Kler) en Olaf Tigchelaar (boekverkoper bij boekhandel Kramer & van Doorn).
 
De winnaar wordt begin februari bekend gemaakt in het tv-programma Jacobine op 2 (NPO).

Bron: https://www.maandvandespiritualiteit.nl/de-zes-genomineerde-titels-voor-beste-spirituele-boek-2021-zijn-bekend/

RATING
STEMMEN
HITS

523

Nuttig artikel?

Is dit artikel nuttig voor jou?

  Graag je stem. (5 = erg nuttig, 1=niet nuttig, etc.)

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief