Liefde op en naast het veld

Schrijfwedstrijd ´Liefde op en naast het veld´

SVM Publishing organiseert in samenwerking met Schrijverspunt een spannende New Adult schrijfwedstrijd! Het thema is

Liefde op en naast het veld’.

De verhalen dienen een sportthema te hebben, maar breed: B.v. tennis of voetbal, ijshockey, wielrennen, boksen, kunstschaatsen, etc. Hoe? Dat is aan jou! Laat je van de beste schrijfkant zien en schrijf een origineel New Adult verhaal. Zowel schrijfvaardigheid als originaliteit wordt gewaardeerd.

De voorwaarden voor deelname zijn:

 • Deelname is mogelijk van 1 september t/m 31 oktober 2019 (24.00 uur).
 • Verhalen dienen online geplaatst te worden op de website van Schrijverspunt. Je moet hiervoor eerst inloggen (een account is gratis).
 • De minimale lengte is 1500 woorden (bij voorkeur maximaal 2000 woorden).
 • Je inzending mag nog niet eerder zijn gepubliceerd, zowel op internet of in gedrukte / elektronische media.
 • Het is niet mogelijk verhalen nog te wijzigen na inzending. Corrigeren van fouten doe je dus het beste voordat je het inzendt!
 • Het gebruiken van een pseudoniem is toegestaan.
 • We verwachten een verhaal in het New Adult genre.
 • Je mag slechts eenmaal deelnemen.
 • Door deelname aan de wedstrijd verleen je SVM Publishing toestemming om je verhaal in de nog uit te geven bundel te publiceren. Bij publicatie zal, zo nodig, tekstcorrectie plaatsvinden.
 • Je verhaal is geschreven in de Nederlandse taal.

Wat kun je winnen?

Bij voldoende kwalitatieve inzendingen zal SVM Publishing een bundel uitgeven van de beste verhalen.

Schrijverspunt stelt een boekenpakket samen voor de winnaar. Daarnaast ontvangt de winnaar een gratis exemplaar van de uit te geven bundel.

SVM Publishing geeft, bij voldoende kwaliteit, twee auteurs van een inzending de gelegenheid tot het schrijven van een volledig manuscript om uit te geven.

Meedoen is nog mogelijk:

Dagen
:
Uren
:
Minuten
:
Seconden
Meedoen van:
1 september t/m 31 oktober
2019
Om mee te doen eerst inloggen s.v.p. (registreren is gratis!).

New Adult

Kenmerken:
 • Personages zijn tussen de 18 en 30 jaar oud
 • Een van de hoofdpersonages heeft iets heftigs meegemaakt
 • Erotische momenten spelen een rol in het verhaal

De middencirkel

In één vloeiende beweging trok ze het vuurrode zomerjurkje over haar hoofd heen en liet het achteloos vallen in het gras. Eronder had ze, behalve een zwart kanten slipje, niets aan. Uitdagend ging ze voor hem staan met haar handen in haar nek en haar borsten vooruit, wachtend en kijkend, spiedend naar zijn mond die opengevallen was van verbazing. Aanvankelijk schuchter maar na een paar tellen brandend van nieuwsgierigheid begon zijn blik van haar schouders naar beneden te dwalen, zorgvuldig elke ronding van haar lijf verkennend, om tenslotte te blijven rusten op haar tepels die van opwinding hard waren geworden en parmantig beschenen werden door het licht van de volle maan. Er verscheen een blos op haar wangen en terwijl ze hem doordringend bleef aanstaren, liet ze haar duimen onder het elastiekje van haar onderbroekje glijden en schoof ze het tergend traag langs haar benen omlaag tot het niemendalletje uiteindelijk op de grond belandde en doelloos op de middenstip bleef liggen. De schoonheid van haar lichaam en de vochtige glinstering tussen haar benen deden zijn afgetrainde sportlijf opleven. Ze merkte het aan zijn ademhaling die versnelde, zijn ogen die hij tot spleetjes kneep en vooral aan de overduidelijke welving die zich begon af te tekenen in zijn broek. De instinctieve, bijna dierlijke reactie van zijn lichaam stemde haar tevreden. Zijn demonen leken plaats te maken voor een lust en een verlangen die veel te lang begraven hadden gelegen onder een grote berg zorgen en voor het eerst sinds maanden ontwaarde ze in zijn gelaatstrekken weer iets van de jeugdige gretigheid die hem altijd zo gekenmerkt had. ‘Nu jij,’ fluisterde ze en ze likte met haar tong langs haar lippen bij het vooruitzicht van zijn prachtig naakte lichaam pal voor haar in de middencirkel van het tweeëndertigduizend zitjes tellende voetbalstadion.
Dat het snel ging, was een understatement. Drie uur geleden pas hadden ze elkaar voor de eerste keer ontmoet. Wat niet wil zeggen dat zij niet al veel langer met het geile fantasietje rondliep. Anderhalf jaar terug had ze hem voor het eerst gezien, toen hij zijn debuut maakte voor de ploeg waarvan haar vader de eigenaar was. Hij was haar meteen opgevallen met zijn brede schouders en zijn smalle heupen. Door zijn ietwat ruige en tegelijk jongensachtige uitstraling zoog hij alle aandacht van het publiek naar zich toe van zodra hij het veld betrad. Van de ene op de andere dag was hij de publiekslieveling geworden. De voetbalkenners waren onder de indruk van zijn atletisch vermogen en zijn neus voor doelpunten, terwijl de jongste supporters begeesterd werden door zijn aanstekelijke enthousiasme en de vrouwen dweepten met zijn sixpack en zijn diepbruine ogen waarin je leek te kunnen verdrinken. Hij was immens populair en niemand nam het hem kwalijk dat hij vrijwel ieder weekend met een andere blondine aan zijn arm in de kantine verscheen. Inwisselbare meisjes waren het, overdadig geschminkt en met een enorme borstomvang. Meisjes die eigenlijk in alles het tegenovergestelde waren van de als intellectueel bekend staande, kort geknipte dochter van de clubeigenaar die nooit enige interesse in voetbal had getoond.
‘Wat wil je dat ik doe?,’ stamelde hij schor. Ze liet haar armen zakken, stapte langzaam op hem af en bracht haar lippen tot vlakbij zijn oor: ‘Laat mij maar even,‘ lachte ze en met haar vingertoppen streek ze plagend over zijn t-shirt tot juist boven zijn lies. Door de stof heen voelde ze zijn strak gespannen spieren, waarna ze haar handen op zijn kruis legde en bemerkte hoe zijn pik ongeduldig tegen de ritssluiting duwde. ‘Ik denk dat je wel wat meer ruimte kunt gebruiken,’ merkte ze op en met een ruk maakte ze zijn riem los. Voor hij wist wat er gebeurde lagen zijn kleren naast de hare op de wit gekalkte middellijn, zijn geslacht stevig en kloppend in de palm van haar hand.
Op haar studentenkamer in Leiden had ze wel eens stiekem van hem gedroomd, soms met haar vingers diep tussen haar schaamlippen gestoken, maar ze besefte donders goed dat hun werelden mijlenver uiteenlagen en hun paden elkaar vermoedelijk nooit zouden kruisen. Haar weg leidde langs literaire cafés, universiteitsaula’s en het bed van een doctoraalstudent in de Franse Letteren, terwijl zijn ster gestaag rees binnen het door geld verblinde professionele voetbalwereldje. Over niet al te lange tijd zou hij waarschijnlijk verdwijnen naar één van die buitenlandse competities waar de straten geplaveid waren met goud en het in de catacomben stikte van de net-niet fotomodellen op zoek naar een gefortuneerde international met een paar tribal tattoos en een dure sportauto. Het zou dan ook nooit tot een treffen zijn gekomen tussen die twee, mocht het lot er zich niet op wrede wijze mee hebben bemoeid.
Een dik half jaar ervoor, tijdens een doordeweekse bekermatch, had het betreurenswaardige voorval plaatsgehad. Hij had niet lekker in de wedstrijd gezeten. Zijn gedachten waren voortdurend afgedwaald naar de onderhandelingen met één van die roemrijke clubs uit Spanje. De miljoenen lagen binnen handbereik, maar het eindeloze gesteggel over de details van de transfer maakte hem ongedurig. Vanop de tribune had hij de ogen van de zaakgelastigden in zijn rug voelen prikken. Ze wilden nog een laatste bewijs van zijn kunnen. Het had hem mateloos geïrriteerd, al die bijkomende eisen van die gladjakkers in hun op maat gesneden pakken. Maar goed, als ze het absoluut noodzakelijk vonden dan zou hij ze eens wat laten zien en ongetwijfeld zou hij dan binnenkort lekker in de zon liggen, naast zijn eigen zwembad, op het terras van zijn eigen villa. Hij zag het al helemaal voor zich en miste daardoor het beslissende moment waarop de noodlottige dieptepass werd verstuurd. In plaats van op tijd vertrok hij een paar fracties van een seconde te laat en hij besefte onmiddellijk dat hij de bal niet meer zou kunnen halen. Toch zette hij nog een volstrekt overbodige sliding in, op het middenveld, vlak voorbij de middenstip, met zijn been recht vooruit. Zijn tegenspeler was net iets eerder bij het leer en werd vol geraakt op de kuit. Het been van de beloftevolle verdediger brak op drie plaatsen, zijn meniscus was kapot en zijn prille carrière voorgoed voorbij. Hijzelf had rood gekregen maar het niet eens beseft. Het enige wat hij zag was het dubbelgeklapte been van de jongen op de grond en de manier waarop zijn gezicht verwrongen was geweest van de pijn. Nu nog kon hij zijn gegil horen boven het woedende gebrul uit dat als een vloedgolf van de tribunes op hem af kwam rollen. Het verdict was drie maanden schorsing geweest en zijn op handen zijnde transfer was onmiddellijk afgeblazen. Het had hem niets kunnen schelen, het was niet meer dan terecht wat hem overkwam. Eigenlijk had hij helemaal willen kappen met voetballen, zozeer was hij van de kaart, maar hij had nu eenmaal contractuele verplichtingen waar hij niet onderuit kon. Na zijn schorsing pakte hij dus noodgedwongen de draad weer op, maar zijn vormpeil was bedroevend. Hij durfde geen enkel duel meer aan te gaan en blokkeerde volledig van zodra hij in de buurt van de middencirkel kwam. Naarmate het seizoen zijn ontknoping naderde, leek ook zijn voetbalcarrière op een definitief einde af te stevenen.
‘Kom,’ zei ze met een knipoog, ‘ik zal je paal eens goed rechtzetten’, en de daad bij het woord voegend rukte ze kordaat aan zijn roede, zijn voorhuid steeds een beetje verder naar achter schuivend. Hij sloot zijn ogen en kreunde van genot, maar juist toen zijn lid volledig gestrekt stond, liet ze hem weer los. ‘Schiet hem er in, jongen,’ commandeerde ze en ze ging op handen en voeten voor hem op de grond zitten en keerde haar billen naar hem toe. Ze wilde langs achteren genomen worden.
Aan haar vader had ze de dag ervoor gevraagd of ze hem mocht vergezellen naar het jaarlijkse sponsorevenement. Hij had zijn wenkbrauwen verrast opgetrokken, gepreveld dat ze natuurlijk welkom was zonder te begrijpen waar haar plotse belangstelling vandaan kwam. Neuriënd had ze haar rode jurkje aangetrokken en eenmaal in het partycenter was ze recht op haar doel afgegaan. ‘Ik ben Nikki,’ had ze zich aan hem voorgesteld en hij had ‘Erik’ teruggemompeld, blij dat niet iedereen in de feestzaal hem links liet liggen. De rest van de avond hadden ze alleen nog oog voor elkaar gehad en voor de eerste maal sinds het ongeluk had hij aan iemand verteld hoe het werkelijk met hem gesteld was: de nachtmerries, het schuldgevoel, het spelletje dat hij zo miste. Na tweeëneenhalf uur had ze zijn hand gepakt en hem meegetrokken naar haar auto. ‘Waar gaan we naartoe?,’ wilde hij weten, maar zij legde haar wijsvinger op zijn lippen, bond het sjaaltje dat ze rond haar hals droeg voor zijn ogen en zei slechts: ‘Vertrouw me maar!’ En vervolgens was ze rechtstreeks naar het stadion gereden.
Met knikkende knieën liet hij zich nu zakken op de grasmat, legde zijn ene hand rond haar middel en duwde met zijn andere hand haar benen uit elkaar. Haar kut was zo nat dat hij moeiteloos bij haar naar binnen gleed. Toen ze hem in zich voelde, ging ze rechtzitten zodat zijn penis zo ver omhoog schoof dat ze het gevoel had dat zijn eikel tegen haar keel aan botste. Stevig greep hij haar borsten vast en langzaam begon hij te stoten. Ze kwamen tegelijk klaar, zij bijna jankend, hij brullend als een jonge leeuw die voor het eerst sinds lange tijd weer wordt vrijgelaten in de natuur. Na de vele maanden van onthouding waren de naschokken van zijn lijf heftig en langdurig alsof zijn lichaam elke druppel zaad in haar wilde lozen en haar vagina tot de rand toe wilde vullen. Hartstochtelijk in elkaar verstrengeld lieten ze zich na zijn laatste stuiptrekking uitgeput op hun zij vallen; het zweet op haar rug plakte tegen zijn borstkas. Ze waren één geworden en het was voor beiden een nieuwe ervaring.
Even later kuste hij loom haar hals en vroeg waarom ze het juist hier had willen doen. ‘Om je van die panische angst voor de middencirkel af te helpen,’ antwoordde ze prompt. ‘Je hebt hier iets vreselijks meegemaakt en daar wilde ik iets moois tegenoverzetten. Iets dat je nooit meer zou vergeten.’ Geestdriftig vervolgde ze: ‘Voetbal is je leven, Erik, maar je moet leren dit terrein te zien voor wat het is: een grasveld met een paar witte lijnen. Niets minder, maar ook niets meer.’ Ze ging rechtop zitten en draaide zich naar hem toe: ‘Eigenlijk is het gewoon een weide om je in te amuseren, weet je. Om in te sporten. Of te neuken,’ gooide ze er glimlachend achteraan. ‘Zie het als een speeltuin. Een toneel. Een versie van de echte wereld, maar dan in het klein. Er worden hier triomfen gevierd en nederlagen geleden en er zijn frustraties en er is pijn en intens verdriet. En soms gebeuren er ongelukken. Dan sta je op het verkeerde moment op de verkeerde plaats en zit je opeens in de shit. Daar kun je niets aan doen. Vergeef jezelf voor wat er is gebeurd en bedenk dat je nergens anders zoveel mensen zoveel plezier kunt bezorgen als hier.’
Toen ze uitgesproken was, keek hij haar lange tijd aan en trok haar vervolgens naar zich toe: ‘Dank je,’ zei hij eenvoudig en kuste haar teder. Opgehitst door zijn tong zuchtte ze: ‘Toon me je dankbaarheid liever op de penaltystip.’
Erik gehoorzaamde en bevredigde haar niet alleen op de elfmeterstip, maar eveneens in de goal en bij de hoekvlag. En vijf dagen later scoorde hij bij zijn rentree meteen een hattrick. De supporters waren door het dolle heen en scandeerden minutenlang zijn naam en de persmuskieten konden niet wachten om hem over die wonderbaarlijke heropstanding aan de tand te voelen. Helaas voor hen kwam Erik echter niet opdagen bij de persconferentie. Hij had Nikki in haar rode zomerjurkje op de tribune gespot en terwijl iedereen naar hem zocht, nam zij in een verlaten business-loge zijn fallus in haar mond en begon er gretig aan te zuigen.
Dit artikel delen?
Pin It
 • Hits: 96
(Gemiddelde waardering 1 met 1 waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Op Schrijverspunt zijn ook veel andere schrijfmogelijkheden te vinden!

Op Schrijverspunt zijn ook veel andere schrijfmogelijkheden te vinden!