Liefde op en naast het veld

Schrijfwedstrijd ´Liefde op en naast het veld´

SVM Publishing organiseert in samenwerking met Schrijverspunt een spannende New Adult schrijfwedstrijd! Het thema is

Liefde op en naast het veld’.

De verhalen dienen een sportthema te hebben, maar breed: B.v. tennis of voetbal, ijshockey, wielrennen, boksen, kunstschaatsen, etc. Hoe? Dat is aan jou! Laat je van de beste schrijfkant zien en schrijf een origineel New Adult verhaal. Zowel schrijfvaardigheid als originaliteit wordt gewaardeerd.

De voorwaarden voor deelname zijn:

 • Deelname is mogelijk van 1 september t/m 31 oktober 2019 (24.00 uur).
 • Verhalen dienen online geplaatst te worden op de website van Schrijverspunt. Je moet hiervoor eerst inloggen (een account is gratis).
 • De minimale lengte is 1500 woorden (bij voorkeur maximaal 2000 woorden).
 • Je inzending mag nog niet eerder zijn gepubliceerd, zowel op internet of in gedrukte / elektronische media.
 • Het is niet mogelijk verhalen nog te wijzigen na inzending. Corrigeren van fouten doe je dus het beste voordat je het inzendt!
 • Het gebruiken van een pseudoniem is toegestaan.
 • We verwachten een verhaal in het New Adult genre.
 • Je mag slechts eenmaal deelnemen.
 • Door deelname aan de wedstrijd verleen je SVM Publishing toestemming om je verhaal in de nog uit te geven bundel te publiceren. Bij publicatie zal, zo nodig, tekstcorrectie plaatsvinden.
 • Je verhaal is geschreven in de Nederlandse taal.

Wat kun je winnen?

Bij voldoende kwalitatieve inzendingen zal SVM Publishing een bundel uitgeven van de beste verhalen.

Schrijverspunt stelt een boekenpakket samen voor de winnaar. Daarnaast ontvangt de winnaar een gratis exemplaar van de uit te geven bundel.

SVM Publishing geeft, bij voldoende kwaliteit, twee auteurs van een inzending de gelegenheid tot het schrijven van een volledig manuscript om uit te geven.

Meedoen is nog mogelijk:

Dagen
:
Uren
:
Minuten
:
Seconden
Meedoen van:
1 september t/m 31 oktober
2019
Om mee te doen eerst inloggen s.v.p. (registreren is gratis!).

New Adult

Kenmerken:
 • Personages zijn tussen de 18 en 30 jaar oud
 • Een van de hoofdpersonages heeft iets heftigs meegemaakt
 • Erotische momenten spelen een rol in het verhaal

Zolang ik maar bij je kan zijn

Leunend op haar krukken keek ze naar het glanzende ijs waar tot voor kort, heel haar leven om draaide. Echter de val had in één keer alles weggevaagd.

Haar knie was verbrijzeld; vervangen voor een prothese, waardoor ze intussen weer kon lopen. Maar haar leven zou nooit meer hetzelfde zijn.

Nog nooit had ze zich zo leeg gevoeld als nu. Doelloos.

Schaatsen was alles wat ze kende, waar ze voor leefde. En ze had gefaald.

Niet alleen tegenover haarzelf, maar vooral tegenover Noah, met wie ze al bijna negen jaar op het ijs een koppel vormde.

Haar onderlip trilde, wensend dat ze hem haar gevoelens voor hem had verteld, aangezien ze elkaar een stuk minder zouden gaan zien. Zeg maar gerust zelden, want Coach zal haar intussen wel al hebben vervangen. Tenslotte ging het leven gewoon door – ook op het ijs.

Al had Noah daar geen woord over gezegd toen hij haar had opgezocht in het ziekenhuis; meerdere malen zelfs. Hij was de enige die haar begreep. Ook bij hem draaide al sinds zijn twaalfde, zijn leven om schaatsen.

Beiden waren ze solo begonnen. Bij toeval leerde ze elkaar bij een wedstrijd kennen; bleek hij net te zijn verhuisd naar haar woonplaats en kwamen ze elkaar regelmatig tegen op de ijsbaan.

Op een ochtend moesten ze zich alvast opwarmen. En aangezien de coaches maar wegbleven, doodde ze hun tijd door samen te schaatsen. En vanaf dat moment was het sterren koppel geboren.

In hun weinige, vrije tijd gingen ze meestal samen er op uit. Buitenom hun familie hadden ze alleen elkaar. Maakten hun huiswerk samen, trainden samen. Vrienden buiten de schaatswereld hadden ze niet. Maar dat gaf niet, want ze hadden elkaar.

Noah was alles wat ze nu nog wilde. Waarom had ze hem dat nooit verteld?

Nu had ze niemand meer.

Met een brok in haar keel legde ze haar hand tegen de koele, glazen wand die de ijsbaan omringde. Met tranen in haar ogen nam ze afscheid van haar oude leven. Vervolgens haalde ze diep adem, veegde de tranen weg en draaide toen haar oude leven de rug toe.

Stap voor stap betrad ze voor de laatste keer de trap die haar omhoog, de arena uitleidde. Het ging moeizaam vanwege de krukken, maar ze zette door. Opgeven was iets wat Lena tot voor kort niet kende. Wat volgens coach niet bestond.

Maar het bestond wel degelijk.

De arts had haar dat zeer goed duidelijk gemaakt. Ze zal uiteindelijk wel weer kunnen schaatsen, maar nooit meer op topniveau.

Hun plek voor de wereldkampioenschappen, waar ze samen zo ontzettend hard voor hadden gewerkt, was weg.

De gouden medaille die ze had gewonnen bij de Europese kampioenschappen, die haar vader trots aan de muur van de woonkamer had gehangen, had hij op haar verzoek weggehaald.

Vergane glorie.

Sidderend haalde ze diep adem en beklom de laatste paar treden. Draaide zich om en wierp voor de aller laatste keer een blik op het ijs. En op datzelfde moment nam ze hardop haar besluit: ‘Ik ga weg, ver hier vandaan.’

‘Toch niet zonder mij hoop ik?’

Met een ruk draaide ze haar hoofd opzij. ‘Noah!’ Ze draaide zich om zodat ze hem nog beter aan kon kijken, stopte een ontsnapte haarlok achter haar oor en zei verbaast: ‘Wat doe jij hier! Moet je niet zo gaan trainen?’

Echter hij schudde zijn hoofd.

Verward liet ze zich door hem mee naar buiten leiden, waar ze plaats namen op een bankje. Zwijgend legde ze haar krukken horizontaal voor hun voeten op de grond.

‘Ik stop ermee, Lena.’

Geschrokken keek ze hem aan. ‘Wat? Nee! Waarom?’

Noah schoof dichter naar haar toe, nam voorzichtig haar gezicht tussen zijn warme, sterke handen en zei: ‘Zonder jou kan ik niet verder, Lena.’

‘Maar…coach,’ stamelde ze.

‘Coach kan het dak op en dat is ook precies wat ik haar heb gezegd, hetzij in iets nettere bewoording,’ fluisterde Nathan grijnzend, boog zijn hoofd en kuste haar teder. Sloeg zijn arm rond haar middel en hield haar dicht tegen zich aan, leunend met zijn voorhoofd tegen die van haar. ‘Eigenlijk wilde ik er al veel eerder stoppen, maar ik kon jou niet in de steek laten; jouw droom.’

‘Onze droom, Noah,’ verbeterde ze hem, tranen branden achter haar ogen.

‘Nee, Lena. Het enige waar het mij de laatste twee jaar om ging, was dat ik bij jou kon zijn. Noah schoof zijn hand door naar haar achterhoofd en kuste haar toen kort, maar vol op haar mond.

Licht hijgend keken ze elkaar glimlachend aan.

‘Kom, laten we naar mijn flat gaan voordat we straks op de voorpagina staan,’ zei Noah hees en stond op. Stak zijn hand uit, die ze stevig omvatte en zich toen door hem overeind liet trekken en hij vervolgens haar haar krukken overhandigde.

Zwijgend liepen ze naar zijn auto, waar Noah het portier voor haar open hield terwijl ze instapte. Vervolgens liep hij om de motorkap heen en nam plaats achter het stuur. Startte de auto en reed het parkeerterrein af.

Eenmaal in zijn flat, namen ze plaats op zijn bank.

Ze was hier al zo vaak geweest; hadden samen films gekeken tot diep in de nacht. Hier voelde ze zich thuis. Zijn vertrouwde, zwarte, heerlijke wegzak bank waar ze al een paar op in slaap gevallen was, omdat ze perse de film af had willen kijken.

Ze keek hem aan. ‘En nu? Ik bedoel: je zit nu zonder werk.’

Noah glimlachte. ‘Dat is niet zo. Ik kan volgende maand al aan de slag bij Holiday on ice.’

‘Serieus? Maar, dat is geweldig!’

‘Er zit echter één máár aan.’

‘En dat is?’

‘Gezien de lange afstand van hier naar mijn nieuwe baan, heb ik besloten om naar daar te verhuizen.’

Lena`s mondhoeken zakten omlaag. ‘Ohw.’

Noah pakte haar handen beet. ‘Ga met me mee, Lena.’

Verbaast keek ze hem aan. ‘Je bedoelt: als in samen wonen?’

‘Ja, waarom niet. We houden van elkaar en aangezien je hier weg wilt, lijk me dat een mooie oplossing. Ver weg van de coach, van de ijsbaan. Ver genoeg om een nieuw leven op te bouwen. Samen.’

Lena liet het even bezinken. Haar ouders zouden hier vast niet blij mee zijn. Maar wat dan nog! Verdorie, ze was eenentwintig; oud genoeg om te gaan en te staan waar ze wilde.

Plus ze had een goed gevulde bankrekening waarmee ze het voorlopig uit kon zingen. Helemaal als ze samen zou gaan wonen met Noah. En zodra het kon zou ze een baan gaan zoeken.

Glimlachend keek ze Noah aan en zei: ‘Ik doe het. Wanneer gaan we?’

Duidelijk opgelucht nam hij haar in zijn armen, kuste haar en zei: ‘Zodra we een huis hebben. Maar tot die tijd zou je hier al je intrek kunnen nemen. Kunnen je ouders alvast gaan wennen dat ze het huis voor zichzelf hebben.’

‘Op één voorwaarde.’

Noah fronste zijn voorhoofd. ‘En dat is?’

‘Dat je bed lekker ligt,’ zei ze gekscherend.

Daar kom je maar op één manier achter.’

Noah stond op, hielp haar overeind en nam haar mee naar zijn slaapkamer – waar ze nog maar één keer eerder was geweest – en liet haar plaatsnemen op zijn opengeslagen bed.

‘Probeer maar.’

Lena slikte, maar liet zich niet kennen en ging liggen.

Voor ze er erg in had, lag Noah naast haar. ‘Wel je ogen sluiten, hè.’

‘Ja, ja,’ grinnikte ze en gaf er gehoor aan.

Het matras bewoog wat. Zijn warme lippen kusten haar mond. Zijn lichaam bedekte haar als een warme deken. ‘Als je het bed wil testen, dan moet je het wel goed doen,’ zei Noah zacht.

Ze opende haar ogen, keek recht in de zijne, maar zei niks. Haar hart bonkte als een gek. Hoe vaak had ze wel niet liggen dromen op haar bed over zijn gespierde lichaam, liggen fantaseren over hoe het zou zijn om met hem te vrijen; hem in haar te voelen.

Met een dromerige blik in zijn ogen veegde Noah een haarlok uit haar gezicht.

‘Kus me nog is,’ zei Lena zacht, waar hij meteen gehoor aan gaf.

Ze sloeg haar armen om hem heen, opende haar mond en beantwoorde zijn kus hartstochtelijk.

Ze wilde hem.

Liet haar handen langs zijn rug naar beneden glijden, pakte de stof van zijn shirt beet en trok het over zijn hoofd. Al snel volgde zijn jeans.       

Licht hijgend keek Noah haar aan, terwijl hij hetzelfde bij haar deed en haar T-shirt ergens op de vloer naast zijn bed belande. Boog zich voorover, kuste de welving van haar borsten, terwijl hij zijn handen onder haar rug schoof.

Ze holde haar rug. Voelde zijn vingers die de sluiting losmaakte van haar zacht roze, kanten bh die Noah al kussend weghaalde en zijn lippen even rond haar stijve tepel sloot. Kuste ze, waarna hij langzaam met zijn hoofd zakte en een spoor van vochtige afdrukken van zijn lippen op haar buik achterliet.

Hijgend opende Lena haar ogen, kijkend naar Noah die bij de taille van haar trainingsbroek bleef zweven, zijn blik vastgehaakt aan die van haar. Richtte zich op, pakte de tailleband beet, wachtte een paar seconden en trok de stof toen langzaam van haar heupen, intussen kijkend naar haar roze, kanten slipje dat tevoorschijn kwam. Zijn hete blik verschroeide zowat de dunne stof dat enkele seconden later naast het bed belande. Net als zijn short.

Wow!

Lena slikte, toekijkend hoe hij langzaam haar dijen zachtjes uiteen duwde en tussen haar kuiten plaatsnam, zittend op zijn knieën en voorover boog.

Hijgend liet ze haar hoofd achterover vallen, voelend hoe zijn tong haar tussen haar dijen liefkozend begon te strelen. Kreunend greep ze het onderlaken vast. Holy…, dit was even heel wat anders dan wat haar ex Tom in het verleden bij haar had gedaan. Hij kon heerlijk kussen, maar de seks was ronduit zeer teleurstellend geweest.

Maar dit… Dit was ronduit goddelijk. Ze duwde haar onderlichaam wat omhoog. Elke streling liet haar hele lichaam tintelen, verlangend naar meer. Zoveel, dat ze vanbinnen pijnlijk straks stond en schreeuwde om verlossing. Maar niet voordat hij in haar was.

Blijkbaar dacht Noah hetzelfde, want niet veel later boog hij over haar heen, eiste haar mond op, terwijl hij in haar kwam en begon te bewegen met zijn heupen waar haar handen op rusten. Boven haar hangend, kijkend met een vurige blik, vulde hij haar keer op keer. Stootte precies daar, wat haar lichaam liet gloeien en ze voelde hoe haar lichaam zich om hem heen sloot.

Als ze het al wilde, kon ze zich niet meer inhouden en kreunde. Net als Noah die haar zere knie nu ondersteunde door haar been vast te houden bij haar dij. Ze voelde hem in haar zwellen, terwijl haar lichaam begon te schokken. Sloot haar ogen en werd meegetrokken, de diepte in door de heerlijkste, hefstigste orgasme ooit.

In de verte hoorde ze hem haar naam kreunen, waarna hij haar been voorzichtig losliet en voorover op haar kwam te liggen. Hijgend en bezweet. Zijn warme, vochtige adem streelde haar wang. Niet veel later gleed hij van haar af. Liggend op zijn zij, schoof hij dicht tegen haar aan, zijn arm rustend om haar middel.

Langzaam keerde ze weer terug naar de oppervlakte, opende haar ogen, terwijl ze opzij keek, recht in zijn gezicht. Recht in zijn blauwe ogen die haar liefdevol aankeken. Glimlachend tilde ze loom haar arm op en streek met haar vingers door zijn zwarte, warrige lokken.

‘En?’

Fronsend liet ze haar arm zakken. ‘Wat bedoel je?’

‘Hoe beviel mijn bed?’

Ze lachte kort, kuste hem en zei grijnzend: ‘Goedgekeurd.’

Dit artikel delen?
Pin It
 • Hits: 135
(Gemiddelde waardering 3.3 met 3 waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Alle gepubliceerde inzendingen

Nieuwtjes

Winnaars Beste Boek voor Jongeren 2019 bekend

Het boek De dag die nooit komt (De Harmonie) geschreven door Oliver Reps is verkozen tot het Beste Boek voor Jongeren 2019 in de categorie ‘Nederlandstalig’. In de categorie ‘vertaald’ ging deze…