Voor schrijvers, door schrijvers
Avatar

W.J. Slierendregt

OffLine
Informatie
Biografie
Achtergrond
Schrijver
Sociale media
Mijn Facebook
https://https//nl-nl.facebook.com/wim.slierendregt.10
Mijn website
https://www.schrijvervanonzin.eu
Schrijverspagina
Meer informatie:

Ik heet Wim Slierendregt,  Ik ben getrouwd, al meer dan 45 jaar. We hebben 2 kinderen en 5 kleinkinderen. Kleinkinderen, dat is echt genieten.

Ik heb een brede belangstelling; ik noem het verzamelen van nutteloze informatie. Die informatie gebruik ik ook voor mijn verhalen. Naast schrijven tuinier ik in de achtertuin, ik kan geen maat houden maar ben gek op muziek (music is the key of life) en hou van goede wijn (life is too short to drink bad wine, staat er op mijn T-shirt)

ik schrijf al heel lang, maar ik deed er nooit wat mee. Waarom ik schrijf? Geen idee, ik vind het leuk, ik gebruik mijn hersens maar vooral mijn fantasie. Behalve fantasie is schrijven vooral hard werken, elke dag schrijf ik. 

Mijzelf neem ik niet zo serieus, vandaar dat ik mijn website 'schrijvervanonzin' heb genoemd.  Na eerst alleen korte stukjes voor mijn blog, schrijf ik nu verhalen en Ik ben het schrijven steeds serieuzer op gaan vatten. Want net als met mijn werk, eis ik van mijzelf dat het schrijven honderd procent is. 

Mijn mening is dat een verhaal zichzelf schrijft. Ik ben slechts het doorgeefluik om het verhaal zichtbaar te maken. Elk verhaal, waar ik aan begin, is gebaseerd op een idee wat ik krijg. Wat er in het verhaal gebeurd of hoe het afloop weet ik pas als het klaar is.

Schrijfactiviteiten
Hits: 322
De heksenkring
Schrijfopdracht

Ze keek me aan op een wel heel venijnige manier. Vreemd, zo’n mooie vrouw met een blik zo vilein dat je er een appel mee kon schillen. Inwendig haalde ik mijn schouders op, die blik was misschien niet voor mij bestemd. De bar, die interesseerde me meer. “Mag ik een...

Publicatie vanaf: 22 november 2019
Hits: 286
de kat
Schrijfopdracht

De bank in het park, waar nooit iemand zat, was bezet. Dat had ik niet eerder meegemaakt en de bank was toch echt een vast onderdeel in mijn dagelijkse wandeling. Uiteraard ging ik er nooit op zitten. Niemand ging ooit zitten op deze door duiven ondergescheten bank,...

Publicatie vanaf: 20 november 2019
Hits: 260
wraak
Schrijfopdracht

De auto stopte vlak naast me bij de rand van het trottoir. Het geluid van ongeduldig tikken tegen het autoraam klonk boven de regen uit. Bekijk het maar, dacht ik, jij zit lekker droog, je hebt mij nodig en bent dan te belazerd om even uit te stappen, terwijl ik in die...

Publicatie vanaf: 12 november 2019