Voor schrijvers, door schrijvers
Avatar

Herman Mertens

OffLine
Informatie
Schrijverspagina
Meer informatie:
Hier is mijn eerste boek een spannend avonturen verhaal.
Titel: " De verloren Duitse duikboot "

Halverwege 1943 zijn op een onbewoond eiland in de Atlantische oceaan twee duikboten aangemeerd. De kriegsmarine is bezig met een duikboot te verbergen die tijdens een gevecht met de geallieerde destroyer  zwaar beschadigd is.

Wat later vertrekken de matrozen met de tweede duikboot richting Duitsland maar zij zullen daar nooit aankomen.

Een kleine twintig jaar na wo 2 zijn er een groep jonge kerels een wereldreis aan het maken op hun zeilschip. Ze hebben in een haven een aantal meisjes opgepikt en feesten elke dag. Zo komt het dat hun schip aan grond loopt op dat eiland. Zij hebben schade en moeten dit herstellen tijdens deze herstellingen gaan twee koppeltjes op zoek naar vers fruit. Zijn vinden de duikboot en zijn lading. ( goud ter waarde van miljarden dollars). Zij nemen een deel van het goud mee en zetten de meisjes terug af in hun dorp. Deze krijgen elk een krat goud en nemen dat mee naar huis. Maar onderweg zien gevluchte nazi’s de kratten en herkennen het meteen. Zij komen te weten dat de jongen mannen de duikboot gevonden hebben en dat ze veel goud meegenomen hebben. Ze zetten de achtervolging in en als ze de mannen gevonden hebben gaan ze over tot de aanval met slagschepen en duikboten. Hetgeen zij niet weten is dat de jongens de hulp hebben ingeroepen van usmc en zo word er een verbeten strijd uitgevochten.

Biografie
Achtergrond
Schrijver
Jarig op:
10 januari
Contact opnemen
Leden mogen contact met mij opnemen (geen acquisitie)
Schrijfactiviteiten
Hits: 38

The lost German U boat Het avontuur lonkt voor enkele jongemannen die pas afgestudeerd zijn. Voordat ze hun werkleven aanvatten, besluiten ze om met een zeilboot op wereldreis te trekken. In een haven waar ze mee carnaval vieren, leren ze enkele meisjes kennen die ze...

Publicatie vanaf: 02 maart 2020

Leden Online

Schrijver, Lezer, Anders
Schrijver, Lezer, Anders