Voor schrijvers, door schrijvers
Avatar

Grazia Hattem

OffLine
Biografie
Achtergrond
Schrijver, Lezer
Contact opnemen
Leden mogen contact met mij opnemen (geen acquisitie)
Sociale media
Mijn Twitter
https://twitter.com/graziahlc
Mijn website
https://planeetur.wordpress.com
Schrijverspagina
Meer informatie:

Hi!

Ik ben Grazia Hattem. Ik ben getrouwd met een fantastische man en de trotste moeder van een studerende dochter die, net als ik, heel graag schrijft.

Jaren droomde en sprak ik over het schrijven van een boek en waarschijnlijk zou ik nog steeds over schrijven aan het dromen zijn, als mijn man in 2013 niet tegen me had gezegd: "Waarom doe je het niet? Ga gewoon beginnen!" Dat was het begin van de Trilogie van Ur". Inmiddels zijn vier van de vijf boeken klaar. Er komt nog een vijfde. Waarom vijf boeken in een trilogie? Omdat ik een grote fan ben van "The Hitchhiker's Guide to the Galaxy". "De Trilogie van Ur" is een Science Fiction-achtig avonturen verhaal, waar ik voorzichtig wat milieu issues in verweven heb. Ik vind het milieu belangrijk. We hebben maar een aarde en daar moeten we zuinig mee omspringen. Serieuze onderwerpen hoef je niet altijd op een zware manier te benaderen en daarom heb ik voor een luchtige aanpak gekozen.

Vinden lezers het leuk wat ik schrijf? Soms begin ik voorzichtig te denken van wel. Mijn boek "De fotomagier" is in juni door eReaders.nl opgenomen in hun rubriek de leukste gratis ebooks. In maart heb ik mijn verhaal "Stage" in epub formaat gepubliceerd en aan gratisboek.nl aangeboden. Het heeft in de top vijf gestaan van hun boeken top 100 en wordt nog altijd veel gelezen. "De fotomagier" staat ook in de top 100 van gratisboek.nl, niet bovenaan, maar ook niet onderaan. Twee van mijn korte verhalen zijn hoog geëindigd bij de Woordenstroom verhalenwedstrijd. "De Trilogie van Ur" is illegaal te downloaden. Deel 1 en deel 2 zijn legaal te downloaden, maar deel 3 niet. Het publiceren van deel 3 kostte mij net zoveel als het publiceren van deel 1, 2 en 3. Het leek me leuk om een extraatje te geven aan de lezers die deel 3 wilde kopen, dus heb ik niet alleen deel 3, maar ook deel 1 en deel 2 in het ebook opgenomen. Dat boek wordt nu illegaal aangeboden en gedownload. Ik vat het maar op als compliment en zie het maar als reclame voor de boeken die ik nog ga uitgeven.

Ik hou van schrijven en voorlopig heb ik genoeg ideeën. Momenteel ben ik het boek Lyna aan het schrijven. Waar Lyna over gaat, kan je lezen op de pagina Lyna. Na Lyna ga ik beginnen aan Leonard van Leuven en daarna heb ik nog een idee voor een boek over Mars. Aan Leonard van Leuven wilde ik al eerder beginnen, maar ik ben erg ziek geweest en de behandeling van mijn ziekte eiste zoveel van me, dat ik te weinig energie over had om te schrijven. Inmiddels ben ik weer beter en geniet ik als vanouds van een van mijn grootste hobbies, het bedenken en schrijven van verhalen. Net als alle schrijvers wil ik graag gelezen worden, dat vind ik belangrijker dan beroemd worden. Schrijven is nog steeds een hobby, maar wie weet word ik ooit een prof :-)

Schrijfactiviteiten
Hits: 314
Stage
Kort verhaal

 Dagboek van mijn stage in Brussel Paul Janssen...

Publicatie vanaf: 11 maart 2020
Hits: 1119

In de verte zag ik ze aankomen. Een groepje...

Publicatie vanaf: 10 augustus 2016
Hits: 1225
Kassa's
Column

Het is zaterdag. Met mijn winkelwagen vol...

Publicatie vanaf: 13 juli 2016

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !