Voor schrijvers, door schrijvers
Boekwinkel Schrijverspunt

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Nog geen bestelling...

Tattoo Creator - Freedom Bastards

Wij zijn therapeuten noch dokters en kunnen je dus niet aantonen dat dit boekje je helpt bij het vinden van innerlijke rust of het herontdekken van je jonge ziel. Integendeel, dit boek gaat je leven niet veranderen. Wel hopen we dat het je inspireert om het allemaal een beetje losser aan te pakken, ...Lees meer
€ 9,99


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review
Wij zijn therapeuten noch dokters en kunnen je dus niet aantonen dat dit boekje je helpt bij het vinden van innerlijke rust of het herontdekken van je jonge ziel. Integendeel, dit boek gaat je leven niet veranderen. Wel hopen we dat het je inspireert om het allemaal een beetje losser aan te pakken, zoals wij doen. We werken beide met plezier aan projecten die ons boeien; tatoeëren, tekenen, schilderen, oplappen en niet te vergeten: dit boek.
Alle tekeningen die je hier tegenkomt zijn door ons met de hand gemaakt, net met de computer of van de miljoenen afbeeldingen die je op het internet kan vinden. Gewoon met veel plezier en creativiteit maakten we een boek dat voor iedereen geschikt is om in te kleuren. Het kleuren van deze prenten helpt je tevens bij het ontdekken van de vormen, symbolen en lijnvoering. Zo leer je op een leuke manier je eigen tattoos te ontwerpen.
Al deze tekeningen zijn al eens ingekleurd, door ons. We zijn tattoo-artiesten, dus met ingekleurd bedoelen we vereeuwigd op iemands huid of met verf op doek.
We hopen dat je minstens zoveel plezier beleefd aan dit boek als wij!
Marc & Yogi
The Freedom Bastards
Freedom Bastards
9789462660816
Tattoo Freedom
54
Paperback
Mannen, Vrouwen, Young Adults
2014
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:

Verwante artikelenShop Schrijverspunt

MIJN WEBSHOP OVERZICHT TITELS Business & Organisatie Fantasy & SF Geschiedenis & Politiek Gezin & Gezondheid Kinderen & Jeugd Kunst & Cultuur Koken & Bakken Literatuur & Romans Mens & Relatie Spiritualiteit & Esoterie Sport & Hobby Thrillers & Misdaad Vakantie & Reizen Wetenschap & Milieu Wonen & Tuinieren Boekentips E-boeken Luisterboeken Donatie 3 gratis boeken