Voor schrijvers, door schrijvers
963 inzendingen in deze rubriek

Ook jouw tekstbijdrage is welkom en meedoen is gratis.

Kort verhaal

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of nog andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Dus geen vervolg! In deze schrijfactiviteit is ook ruimte voor reisverhalen.
 
KLIK HIER om naar flitsverhalen te gaan.
Klik hier
Eerst inloggen of (gratis) aanmelden s.v.p. om je artikel in te zenden.
(klik op de button om in te loggen of je aan te melden)

57 Hits

Publicatie op:
Zinloos

Mijn buurjongen beweert dat ik gedeprimeerd ben. Dat komt omdat ik naar de grond kijk als ik wandel. Ik weet wel beter en vertel hem dat ik dat doe omdat dat voor mij de enige manier is om recht vooruit te lopen. Ik kan het niet laten en zeg hem dat ik een hekel heb aan mensen die op grond van hun waarnemingen denken een ander te kunnen duiden. Hij kijkt kwaad en voor ik het weet geeft hij mij een snoeiharde kopstoot. Een metaalsmaak vult mijn mond. Ik betast mijn neus en weet dat ik straks in de spiegel kijkend van mijzelf zal schrikken. Al wrijvend over zijn voorhoofd zegt mijn buurjongen dat hem vandaag alles tegenzit. Hij zegt sorry en vraagt om begrip. Op dat laatste hoeft hij van mijn kant niet te rekenen. Ik was het niet, maar nu ben ik het: depri. 


Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Zinloos"

05.03.21
Feedback schrijfkwaliteit
Mooi beeldend opgeschreven.
  • Waardering schrijfkwaliteit
    100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook graag je review voor een van de oudere inzendingen...

  • Blinde Maupie (355) Han Maas 17-04-2020

    Vindt u ook niet?’ vraagt een vrouw die wil dat ik zie wat zij gezien wil hebben. Ze ziet er make-up-onvriendelijk uit. Met isolatietape bevestigt ze een zelfgemaakt bordje aan een lantaarnpaal: Het...

    Lees meer: Blinde Maupie