1 post
 • images/deelname/kort_verhaal.jpg
  Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan!
  Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.
  Klik op SCHRIJFACTIVITEITEN (tabs hieronder) voor alle mogelijkheden!
  924 gepubliceerde inzendingen
 • Tekst opsturen:
  Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden
  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Publicatie: 03-01-2021

Hits: 332

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Wie is de Bob?

Aangepast: 03-01-2021

‘Hoi Bob, met Bob.’
‘Hoe is het Bob? De beste wensen.’
‘Ja, jij ook, Bob. Ga jij nog naar de nieuwjaarsreceptie?’
‘Wat dacht je! Gratis kantelen.’
‘Mooi. Nemen we een taxi?’
‘Ben je mesjogge. Jij drinkt niet, Bob.’
‘Ben ik alweer de Bob?’
‘Jazeker, Bob.’

‘Ben je goed opgedroogd, Bob?’
‘Barstende koppijn. En jij, Bob?’
‘Nergens last van. Geslapen als een roos. Alleen heeft een of andere teringlijer de voorkant van mijn auto beschadigd, zag ik zojuist. Ik zal die gannef vinden, al is het m’n laatste wapenfeit: ik verbouw z’n ponem!
Hoe ben jij thuisgekomen, Bob?’
‘Nou ja! Jij hebt me thuisgebracht, Bob!’
‘Heb ik dan gereden?’
‘Ja, vraag maar aan die gozer die plotseling de weg overstak, Bob.’

Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

04.01.21
Feedback:
ha ha ;d
Show more
04.01.21
Feedback:
Heel leuk geschreven!
Show more
03.01.21
Feedback:
Hahahahaha echt een leuk stukje Bob...eh.... Han!
Show more

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Column
Barbara Baarsma - hier moet de mattenklopper over
838
Lezen?
'Hij is niet een van ons'
809
Lezen?
Column
De huidskleur onder de vacht
757
Lezen?