1 post

We willen afscheid nemen

111 Hits.
We willen er zelf ook van af maar heel geleidelijk. Van het leven. Passen wij Plato daar op toe, Als iedereen dat doet. Daarom zijn het maar suggesties van filosofische aard. Plato was in wezen ook niet zo een sexist. Zo eens per dag is zo wenselijk? Nou, nee, eens per jaar, of eens per twee jaar. Eens in de 6 jaar een kind. In ons geval gebeurd dat dan  En als iedereen eenstijve heeft zijn ze de kluts kwijt. En zowaar de politiek weet dat ik wil ketsen en het een rivier werd en je het als meer moet zien kan de politiek het zich levendig voorstellen, gewoon over onze gedragingen aan de rivier. Want je kon er niet staan. En zowaar die dan al weer slap hangt over zoveel handelingen die bijna even aardig zijn als de daaaaaad! Heb je eigenlijk gewoon hallo gezegd tegen de omringende landen. En snacht geld feitelijk hetzelfde want dan heb je gewonnen. En dan spreek je met de politiek af dat je het s 'nacht doet. Mits en tenzij er een prima of een gewoon hallo, mos worre afgegeven. En als de politiek naar daar is, in die omringende landen van in dit geval zegm maar Rengedabi-Ian. Dan is het helemaal mooi. En anders dromen ze slechts, te veel, te vaak en zo. Eens per twee jaar? Eens. Dus die aap die het wekekijks, in dat dierencentrum, was terecht boos/
 
 
Hamal Diar: Rengedabi-Ian.
Hui-Zen?
ja ja
Kus vast!
 
"RrrrrrrrrrrrrrrrPom!" 

Alleen Plusleden kunnen een eigen artikel aanpassen na publicatie. KLIK HIER om alle voordelen van een pluslidmaatschap te bekijken.

De auteur van dit artikel Chris van Engeland Levisens:

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

27.08.21
Feedback:
Het zal wel aan mij liggen maar dit is toch geen verhaal? Misschien de voorwaarden nog eens doorlezen?😦
  • Waardering
    20%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
26.08.21
Feedback:
U schrijft 'suggesties van filosofische aard'? Meent u dat? Werkelijk? U legt de lat voor uzelf al te laag en bijgevolg voor de lezer- wat erger is- al te hoog.
  • Waardering
    20%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Dunkt ons, 530 gram, hallootje
127
Lezen?
55 woordenverhaal
Eerlijk nieuws voor Levi Levisens
76
Lezen?