Klik hieronder op een van de mogelijkheden.

Wanneer is het genoeg?

Waarom heb ik het gevoel dat ik niet gewaardeerd word zoals ik een ander waardeer mischien is het omdat ze toch wel weten dat ik het vergeef of toch wel doe wat ze zeggen?
Ik weet het soms even niet meer dat gevoel van willen loslaten maar het lukt niet het kan niet en even later denk je ik overdrijf maar is dat wel echt zo ?
Mischien is het wel hoe ik mezelf afsluit van het niet voelen wat anderen doen of zeggen.
Ik geef alles wat ik heb maar nog is het niet genoeg
De een zou mij zo graag hebben als vriend(in) en de ander ziet een fout in alles wat ik doe hoezo kan ik wel denken aan het gevoel van een ander terwijl ik weet dat dat wederzijds niet zo is en toch laat ik het toe waarom is liefde zo sterk?
Groetjes
© astarte athena op .

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
08.03.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Hoi hoi, ik zou als tip geven dat je meer gebruik maakt van interpunctie; dan is zo'n verhaaltje iets beter leesbaar, want het doet nu een beetje aan als een dagboek opname dan als een kort verhaal. Het gevoel dat je beschrijft, is denk ik voor veel mensen wel herkenbaar, dus ik denk dat als de vorm iets netter is, je boodschap beter overkomt. Hopelijk heb je iets aan mijn feedback!
Show more
2 van de 2 lezers vond deze review nuttig