SCHRIJFACTIVITEIT: KORT VERHAAL

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal.
Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Waarom?

Publicatie: | Jan sammels

WAAROM?

Binnenkort beginnen weer de Olympische Spelen voor iedereen behalve voor de oudjes . Deze zouden toch geweldige wedstrijden kunnen houden, bijvoorbeeld 100 meter wandelstok-hardlopen, 10 kilometer met twee wandelstokken. Wandelstok-hoogspringen lijkt me een geweldige kraker, om maar niet te spreken van horde met driewielertjes. Andere disciplines zijn er ook, voorlezen zonder bril of vragen beantwoorden zonder hoorapparaten. De topper is waarschijnlijk innemen, met als tegenstanders studenten. Bij boksen gaat er ook iemand naar de grond en dat vinden we ook niet erg. Nou ja, de knuppel is in het oudevandagen-huis. Wie begint?

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een reactie geven! Schrijvers stellen vooral je tips en opmerkingen op prijs.
13.05.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Ik vind je humor een beetje zuur. Ik neem aan dat je vooralsnog een jonge, krachtige atleet bent. Vooralsnog.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.