1 post
 • images/deelname/kort_verhaal.jpg
  Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan!
  Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.
  Klik op SCHRIJFACTIVITEITEN (tabs hieronder) voor alle mogelijkheden!
  933 gepubliceerde inzendingen
 • Tekst opsturen:
  Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden
  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Publicatie: 25-04-2021

Hits: 303

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Verliefd!

Aangepast: 25-04-2021
Ik ben verliefd: hopeloos verliefd. Nee, niet op de vriend; daar hou ik gewoon zielsveel van. Ik ben verliefd op een heel leuk, klein, groen kikkertje met vuurrode oogjes. Jarenlang heb ik van hem gedroomd en tijdens mijn rondreis door Costa Rica heb ik weken naar hem gezocht. Maar uiteindelijk, tijdens een nachtelijke zoektocht samen met een gids die wist waar hij woonde, vond ik hem.
 
De hele nacht ben ik bij hem gebleven, in stille aanbidding en onuitputtelijke bewondering. Ik mocht hem op de foto zetten zo vaak als ik maar wilde. Maar onder geen enkele voorwaarde ging hij met mij mee naar huis.
 
“Heb je hem gekust?”, vroeg de vriend bij thuiskomst ’s morgens vroeg. Wonderwel bespeurde ik geen enkel gevoel van jaloezie, terwijl hij daar toch alle redenen toe had. Ik vond het eigenlijk een behoorlijk domme vraag. Want nee, natuurlijk had ik hem niet gekust. Stel dat dit mooie exemplaar zou veranderen in een manspersoon van welke hoedanigheid dan ook? Dan was ik het mooie kikkertje kwijt waar ik zó verliefd op ben. Nee… mijn kikkertje moet gewoon een kikkertje blijven. Kussen doe ik de vriend wel. Geen probleem.
 
Noot van de schrijver: Ik ontvang graag feedback
Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

10.05.21
Feedback:
En stel dat het een giftig kikkertje was Sylvia. Grappig verhaaltje hoor.
Show more
07.05.21
Feedback:
Grappig, ik zie het voor me (helaas ook de kikkerkus, brr, stel je voor dat je dat had gedaan, zo'n slijmerige huid kussen... gelukkig ging je voor de vriend!)
p.s. Wist je dat kikkers dikwijls hun huid opeten?
Show more

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Column
Persco
376
Lezen?
Column
Avondklok
347
Lezen?
Wen er maar aan!
331
Lezen?