SCHRIJFACTIVITEIT: KORT VERHAAL

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan!
Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Verhaaltje 18+

Publicatie: 22.01.2022 | Louisa Weijenbergh
'Lieverd, heb je het licht op de overloop nog aan laten staan voor de honden? Ik zou het erg vinden als Bonno weer de hele nacht ligt te piepen. Plus, ik mag weer een reden verzinnen waarom we niet thuis waren tegenover de buurvrouw.' Eva kijkt haar man Ewoud ernstig aan.
'Eef, het is de buurvrouw,' heel even wendt hij zijn blik van het verkeer en kijkt zijn vrouw aan. 'Het is je moeder niet. Wie is zij om jou verantwoording af te laten leggen? De eerstvolgende keer als ze je iets vraagt zeg je haar gewoon dat we wel weer eens zin hadden om heel de nacht dampende seks te hebben met elkaar en drie andere koppels en dat we daarom een nachtje weg waren. Dan dimt ze wel in.'
Eva lacht. 'Je bent een boef. Ik heb er zin in en ik heb nu al zin in je.' Vanaf de bijrijdersstoel probeert ze haar hand op zijn bovenbeen te leggen.
'Ik ben heel blij met onze nieuwe auto en hij rijdt als een zonnetje maar door die armsteun tussen ons in kan ik je niet eens meer teasen. Ik vind het altijd wel geil om je alvast een beetje in de stemming te zuigen zodat ik zeker weet dat het vuurwerk wordt vannacht.'
Ewoud grinnikt, 'Hou jij je nou maar een beetje gedeisd, opgewonden standje van me.'
Eva is overduidelijk opgewonden en kijkt zogenaamd beledigd zijn kant op. 'Je ziet er in ieder geval uit om op te vreten vanavond dus ze zullen je echt niet overslaan, straks. Tenzij ik je als eerst te grazen neem natuurlijk. Hmm, lekker idee trouwens, al zeg ik het zelf.'
Ewoud moet lachen, parkeert zijn SUV en fluistert: 'Vergeet je je extra paar hakken niet. We zijn er.'

WAARDERING

HITS:

331

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een waardering geven voor dit artikel! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs.
24.01.22
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
23.01.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl a.u.b.
Leest lekker.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
23.01.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl a.u.b.
Leest lekker.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
22.01.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl a.u.b.
Opwindend, komisch ... lekker!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
Naar boven

Ook meedoen aan een schrijfactiviteit? Meedoen is gratis. We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door eerst in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.