1 post
 • images/deelname/kort_verhaal.jpg
  Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan!
  Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.
  971 gepubliceerde inzendingen
 • Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden

  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

...veel plezier, liefje.

Publicatie op : 26-08-2021

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

...veel plezier, liefje.

111 Hits.
 
Cadeautje...
Anna liep haar huis uit, autosleutels in de hand. Ze had een nauwsluitend mantelpakje aan, hoge hakken en haar lange blonde haar in een staart samengebonden.
Onderweg naar haar auto wierpen mannelijke voorbijgangers bewonderende blikken.
Ze glimlachte hautain. In de auto opende ze haar telefoon en zocht het adres op waar ze haar afspraak had. Ze floot zachtjes. Het was een adres in een buurt waar alleen miljonairs woonden. Volgens de instructies belde ze het nummer wat ze had gekregen. Haar hartslag versnelde toen er werd opgenomen.
'U spreekt met Anna Stanton, ik ga nu vertrekken. ‘
Er klonk een afgemeten stem.
' Prima. Ik zal mijnheer en mevrouw zeggen dat u onderweg bent.'
De verbinding werd verbroken en Anna haar mondhoeken krulden zich in een tevreden glimlach. Dit kon wel eens een heel goed betaalde avond worden.
Ze gaf gas en voegde zich in het verkeer. Toch zat één ding haar dwars. De man had gezegd dat hij mijnheer én mevrouw op de hoogte zou stellen. Ze haalde haar schouders op. Misschien wilde de vrouw erbij blijven.
Onder het rijden inspecteerde ze snel haar make-up en knikte tevreden. Ze was er klaar voor.
Haar adem stokte toen ze parkeerde voor de deur van het landhuis. Zo'n mooi huis had ze nog nooit gezien. De deur ging open en een man liep haar tegemoet.
'Miss Stanton?'
Ze knikte zenuwachtig. Hij had een brede borstkas en glad achterover gekamd haar.
Op zijn gezicht speelde een glimlach.' Loopt u maar mee.'
Hij liep ontspannen voor haar uit door gangen en kamers totdat ze in een smaakvol ingerichte ruimte kwam. Discreet trok hij zich terug.
Op een bank lagen een man en een vrouw. De vrouw had lang zwart haar en haar hoofd lag bij de man op schoot. Afwezig streek de grote hand van de man over haar lange lokken.
Anna voelde de blik van de vrouw op haar rusten. Ze was knap, lang en droeg een rode nauwsluitende jurk.
Soepel als een tijger kwam ze overeind en liep op Anna af. Haar ogen gleden onderzoekend over haar lichaam.
'Gaat u zitten, Miss Stanton, dan zal ik u vertellen waarom u hier bent, 'zei de man.
Anna sloeg haar benen over elkaar en glimlachte nerveus. Dit ging anders dan ze had verwacht. Meestal trokken ze de kleren al van haar lijf zodra ze binnen was.
' Dit is Lia, mijn vrouw, Ze is jarig geweest en dit jaar vroeg ze me een heel speciaal cadeau.'
Lia keek haar met een intense blik aan.'Ik wil mijn cadeau uitpakken.'
Met glinsterende ogen keek ze naar de man die knikte.
In een flits besefte Anna wat de bedoeling was.'Ik.. ik heb het nog nooit gedaan met een vrouw, 'zei ze schor.
'En is dat een probleem, Miss Stanton? '
De handen van Lia gleden over Anna haar lichaam en binnen een paar minuten stond die naakt voor haar.
'Veel plezier, liefje, ' zei de man.
Lia trok Anna mee de kamer uit, achter hun viel de deur in het slot…
 
 
 
 
 

Alleen Plusleden kunnen een eigen artikel aanpassen na publicatie. KLIK HIER om alle voordelen van een pluslidmaatschap te bekijken.

Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Geboren Voor Seks
1212
Lezen?
Felix
599
Lezen?
Geboren voor seks part two
479
Lezen?
Gescoord
476
Lezen?
a Dutch Horror Story
474
Lezen?