Kort verhaal

Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of nog andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Dus geen vervolg! 
Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan en verwijderen we! Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.

Ga s.v.p. naar het overzicht van deze schrijfactiviteit om ook jouw verhaal/gedicht toe te voegen.

413 Hits

Publicatie op:
De witte ballon

Carla  stierf na een lange lijdensweg. Zij had gevochten voor wat zij waard was en genoeg is genoeg. De tumoren ontnamen haar de levenslust en wat je zaait zul je oogsten, ook als het zich buiten je eigen wil om voltrekt. 
De dood was niet meer dan een welkome afwisseling, al dachten haar beide dochters daar anders over. Hun ogen waren zwart omrand door de uitgelopen mascara. Toch stonden zij daar, hand in hand in de striemende regen en zagen de kist in de grond verdwijnen. “Dag lieve mam,” mompelden zij voor zich uit. Zij lieten een witte ballon los, met daarop een foto van hun moeder.


Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen review mogelijkheid.

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "De witte ballon"

© Asko De vries robles
16.03.21
Feedback:
ik weet niet wanneer dit geschreven is maar het spreekt me erg aan. Heb zelf te maken met een vader die herstellende is van een hartaanval. Sterkte met het verlies van je vader! Groetjes van Ingrid Karsten
  • Schrijfkwaliteit
    4.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

In elke boekenwinkel: