Klik hieronder op een van de mogelijkheden.

Tussen hamer en aambeeld

Nadat ik een zekere morgen omstreeks acht uur wakker werd, heb ik me gedraaid en ben ik terug ingedommeld. Tevens heb ik nog gedroomd. Ik heb het gevoel dat ik wat vastzit en dat niet alleen lichamelijk. Ook in mijn hoofd spoort het de laatste dagen niet zoals het hoort. Op mijn werk ben ik er vaak in gedachten niet bij.

Zo zou ik graag andere horizonten willen opzoeken, al weet ik niet of het er ooit zal van komen. Ik voel me alsof ik tussen hamer en aambeeld gevangen zit. Momenteel is er niets of niemand die mij aan het schoolwerk bindt. Mijn vorige baas neemt zijn dagen op tot hij op pensioen kan, anders heb ik geen verantwoording af te leggen.

Het is precies een duiveltje dat op mijn schouder zit en mij influistert om te vertrekken op school. Al weet ik niet goed of ik me wel zou kunnen standhouden in de privé, het is namelijk al van 2003 geleden dat ik nog in de grafische sector gewerkt heb. Zo blijf ik zitten te niksen en ontsnapt me de focus wat me waarlijk drijft: schrijven.

© Bart Deleyn op .

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.