Skip to main content
Pinky Fitzgerald

Stomende lul op dreef

© Pinky Fitzgerald op 26.01.2023.

Let op: dit verhaal is voor 60+

 Het eerste Bouquetreekspornoverhaal ligt nu in de boekhandel. Bent u in het bezit van een seniorenpas? Dan krijgt u nu een aantrekkelijke korting!

Ferry kijkt naar de bloedmooie meid die tegenover hem zit. Ze heet Annie Dendermonde en hij heeft haar zojuist gecondoleerd met het verlies van haar oom. Geïmponeerd door haar uiterlijk neemt de wellust bezit van hem als een wild paard dat door zijn verhitte bloed galoppeert. Annie vangt zijn blik op. Ze gaat op een bank zitten en kijkt vervolgens verlegen naar de grond, maar onwillekeurig dwaalt haar hand af naar haar rechtertepel die door de dunne stof van haar bloesje priemt. Haar linkertepel blijft achter, maar dat komt wellicht door het feit dat alleen haar rechtertiet een borstvergroting heeft ondergaan. Ze zal nog even moeten doorsparen.

Ferry kan zijn lust inmiddels niet meer temperen. Hij is al zijn zelfbeheersing kwijt. Het is niet de eerste keer in zijn leven. Hij betast zijn kruis. Waar is hij in hemelsnaam mee bezig. Hij zit hier verdorie bij een herdenking. Satan spant hem voor de zoveelste keer weer voor zijn karretje. Zijn enkelband begint ook nog eens te schuren.
Het is te laat. Zijn stomende, keiharde praatpaal begint de stevige stof van zijn jeans te doorboren. Nou had hij daar al een zwakke plek, maar nu constateert hij dat de stof van zijn kruis toch echt gaar is geworden. Tot overmaat van ramp lekt het voorvocht van zijn geile knoeperknots ook nog eens door. Hij bespeurt een vochtige plek op de bank. Hij gaat snel verzitten.

Annie staat op en geeft aan dat ze even een vrouwendingetje moet doen. De rest van het gezelschap kijkt haar afkeurend aan. Ferry is nieuwsgierig geworden. Hij wil deel uitmaken van dat vrouwendingetje. Stiekem volgt hij haar naar boven en doet de deur van het vrouwenkamertje open. Annie slaakt een klein gilletje. ‘Wat doe je hier. Ik zit te plassen. ‘ Gegeneerd probeert ze haar rode slipje naar boven te trekken. Ferry gaat voor haar zitten en scheurt het slipje met zijn tanden aan stukken. Dat is nog niet zo eenvoudig, want het is biologisch katoen.
‘Ik weet dat jij mij wil, Annie. Ik zie het in je ogen. Ik vind het heel rot voor je dat jouw oom onder een trekker is gekomen, maar het leven gaat door. Voor je staat een echte man. Een man van vlees en bloed die van jou een echte vrouw kan maken.’

‘Nee, ik wil het niet.’ Annie stribbelt tegen en slikt even. Maar zijn mannelijkheid is zo overweldigend dat ze wel moet capituleren. Als ze even later een tweede keer moet slikken heeft ze inmiddels een karrenvracht sperma achter in haar huig zitten.
Maar voordat het zover komt steekt Ferry zonder te aarzelen een vinger in haar genotgrotje. Ze kreunt. Het eelt op zijn vinger is meer dan ze kan verdragen. Ferry maakt cirkelende bewegingen met zijn vinger. Annie begint nu te lekken en krijst van genot.
Ferry kijkt vol verbazing naar de rivier die uit haar sappige pruim komt en uiteindelijk eindigt in een waterval. Hij kan zich niet langer beheersen en stoot zonder genade zijn knoeperknots in haar druipkaars. Na als een doldwaze stier te hebben gestoten trekt hij zijn goddelijk zwaard weer terug en zoekt hij haar huig op. Annie kokhalst maar houdt dapper stand. Zijn heilig vocht druipt in overvloed uit haar prachtig gevormde mond. ‘Mmmm, heb jij misschien gisteren zuurkool gegeten?’ Voldaan veegt ze haar geile bekkie af. Ze fatsoeneert haar kleding. ‘Kom, we moeten weer naar beneden. Waar kende je mijn oom eigenlijk van, Ferry?’

‘Hij heeft een trekker van mij gekocht, Annie.’

Einde

 Geplande einddatum:

Nog hier te lezen tot:
25-01-2024

Hits

401 hits voor deze inzending

Enthousiast over deze inzending?

Dank voor het lezen van de inzending van deze schrijver. Je kunt hieronder een reactie geven. Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Je kunt ook zelf meedoen aan een schrijfactiviteit!
 • Waardering voor deze inzending (Klik op het duimpje om te waarderen.)

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Reacties van:
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
   W.J. (Hans) Villerius · 4 months ago
   Heer Fitzgerald, wat hebt u toch met dieren? In het verleden berispte ik u al eens, dat u een gekooide tijger in uw tekst liet ijsberen. En nu laat u zomaar toe, dat wellust in een wild paard transformeert. Dit beest brengt dan weer een verandering in uw held teweeg. Die wordt op zijn beurt een doldwaze stier:  Verwonderlijker dan twee beren die broodjes smeren! Gelukkig geen spelfout in de titel. Daarom sla ik uw vrijmoedige verhaal iets hoger aan dan 'De barbeque' van Jane Doo.
   • This commment is unpublished.
    Elsbeth Boom · 4 months ago
    hihi.
   • This commment is unpublished.
    Pinky Fitzgerald · 4 months ago
    Je hebt gelijk Hans wat die dieren betreft.  Neemt niet weg dat ik het na het lezen van jouw commentaar zo trots ben als een aap met zeven lullen. Ik heb nog even overwogen om het laatste taboe te doorbreken: dierenseks! Maar ach, ik kan het de arme schapen niet aandoen.

    Neem vanavond een Beerenburg op mij.

    Pinky
   • This commment is unpublished.
    W.J. (Hans) Villerius · 4 months ago
    Misschien een domper op de feestvreugde: Ik heb commentaar geleverd, maar meer ook niet. Al die punten zijn door anderen toegekend.
    • This commment is unpublished.
     Pinky Fitzgerald · 4 months ago
     Nou lekker dan. Dat noem ik nog eens iemand blij maken met een dode mus, maar ik vergeef het je hoor Hans. Pinky is vandaag in een opperbeste stemming.

     Fijn weekend!
  • This commment is unpublished.
   Elsbeth Boom · 4 months ago
   ik lig in een hartstochtelijke deuk en kom niet meer bij.
 • ZELF MEEDOEN

  Eerst inloggen s.v.p.! Meedoen is alleen mogelijk voor leden. Nog geen lid? Je kunt je gratis registreren als lid.