1 post
 • images/deelname/kort_verhaal.jpg
  Een kort verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages zijn georganiseerd in een plot van komische, tragische, romantische, satirische of andere aard.  Een kort verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan!
  Bij een kort verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.
  951 gepubliceerde inzendingen
 • Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden

  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Publicatie: 06-08-2020

Hits: 378

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Spijt achteraf...

Aangepast: 06-08-2020
Spijt achteraf...
 
 
Achteraf moest het er wel van komen dat ik met John naar bed ging. Maar laat ik bij het begin beginnen. Patricia is mijn beste vriendin en zat altijd met haar neus in de studieboeken.
Het ging niet te ver om te zeggen dat studeren en hard werken haar op het lijf geschreven was. Op haar zesentwintigste was ze al waarnemend CEO bij een multinational en zat ze in diverse commissies en adviesraden. Overbodig te zeggen dat dit ten koste ging van haar privé leven. Ze maakte dagen van zes uur s' morgens tot 23.00 s' avonds. Groot was dan ook de verbazing in haar kennissen en familie kring dat ze bekend maakte te gaan trouwen met John Hooimans. Het was de zoon van een de zakenpartners waar ze veelvuldig contact mee had. Volgens kwaadsprekers was dit meer aan zakelijke deal dan een warm huwelijk maar wie was ik om daarover te oordelen.
Daar kom ik dus in beeld. Mijn naam is Sylvia en ben al jaren een goede vriendin van Patricia. Ik heb alleen niet haar grenzeloze ambities en keiharde kant als het op zaken doen aankomt. Toch kunnen we het altijd goed met elkaar vinden en als we elkaar zien is het groot feest. Een groot feest was het ook op haar bruiloft. Kosten nog moeite waren gespaard om er iets geweldigs van te maken. Er was zelfs een optreden van een beroemde boyband en er liepen heel wat bobo's rond uit de politiek en het bedrijfsleven. Op het moment dat John binnenkwam aan de arm van Patricia en hij mij aankeek met zijn bruine ogen gebeurde er iets. Mijn hart sprong omhoog en alle haartjes op mijn lichaam stonden recht overeind . Het leek wel alsof hij dwars door me heen keek en dat wat hij zag hem best wel beviel. Het bloed bonsde in mijn hoofd toen hij naar me toe kwam en zich voorstelde met een zachte warme stem en hij me bleef aankijken. Toen Patricia hem uiteindelijk mee trok om de andere gasten te ontmoeten wist ik dat als hij me had gevraagd ter plekke al mijn kleren uit te trekken, ik het gelijk had gedaan. Later, toen de bruiloft was afgelopen en ik Patricia en John bedankte voor het geweldige feest hield hij mijn hand langer vast dan nodig was. Thuis heb ik bijna de hele nacht niet geslapen. Als ik mijn ogen dicht deed zag ik John voor me en als ik even in slaap viel droomde ik dat hij de kleren van mijn lijf rukte en me daarna besprong en ik keer op keer klaarkwam en daarbij gilde als een mager speenvarken. Maar aan de andere kant was Patricia mijn beste vriendin en de gedachte dat ik haar misschien ging bedriegen door met John de koffer in te duiken vervulde me met afgrijzen. Ik kende Patricia goed genoeg om te weten dat ze het me nooit zou vergeven en me helemaal kapot zou maken, maar ja...dat verlangen, he.
Toen ik ze weer ontmoette was dat op het terras van een duur en exclusief restaurant. Dankzij de toelage van mijn vader die ik maandelijks op mijn rekening gestort kreeg kon ik redelijk onbezorgd leven en me dus ook een uitspatting permitteren bij deze luxe tent.
Patricia omhelsde me hartelijk , drukte een kus op beide wangen en liet zich naast me neer vallen op een heerlijke stoel terwijl John de drankjes bestelde. Ze vertelde dat ze even tijd had tussen twee belangrijke besprekingen door om een lichte lunch te nemen. John kwam met de drank en serveerde de Bacardi voor mij. We hadden het over de algemene dingen van het leven tot ze opeens uitriep.
'Wat is dit nu voor leven wat jij leidt, je zit altijd maar alleen en bent niet eens getrouwd. Wat zeg ik..niet eens verloofd. Als je niet uitkijkt mis je de boot, lieverd. Kijk mij nou...ik ben gelukkig met John. Heb een geweldige baan en kan doen wat ik wil.'
'Ik heb veel vrienden, hoor,'zei ik.' en dat ik nog niet getrouwd ben, komt gewoon omdat ik de ware nog niet heb gevonden. En dankzij mijn super rijke papa hoef ik niet te werken.'
Patricia schudde haar hoofd.'Je moet je leven echt op orde brengen. Zo meteen wordt je een oude vrijster die niemand meer wil hebben. Hoe gaat het eigenlijk met je seksleven. ‘
Ik voelde dat ik knalrood werd. Ook omdat John zich nu belangstellend naar voren boog en mij vragend aankeek.
'Dat gaat je helemaal niets aan,'antwoordde ik ,'het gaat prima met me. Het is geen schande om nog niet getrouwd te zijn. En ik vraag me ook af waarom altijd als we elkaar zien mijn seksleven ten sprake moet komen.'
Het pijnlijke moment wordt onderbroken door het trillen van de telefoon tegen haar dijbeen. Patricia vist hem uit haar zak en kijkt op het scherm.
'Deze moet ik even nemen. Ben zo terug.'
Ze staat gelijk op en loopt weg , praat in de telefoon en houdt haar andere hand tegen haar oor.
John kijkt haar na en knipoogt dan naar mij. 'Ken je haar al lang?'
'Al bijna mijn hele leven,'antwoord ik,' vanaf de lagere school. We kwamen bij elkaar over de vloer en gingen samen op vakantie. Heel leuk , maar soms kan ze wel eens een beetje..eh...direct zijn.'
John lacht. 'Ik denk dat dat een eigenschap is die ze ook wel in mij waardeert. '
Ik kijk hem onderzoekend aan.'Hoe dat zo?'
'Nou,'zegt hij zacht,'ik vind je een onwijs aantrekkelijke vrouw met een geweldig lichaam en dan verbaasd het me dat je nog niet getrouwd bent. Ben je lesbisch?'
'Lesbisch ? ,'schreeuw ik bijna. Ik kan me met moeite beheersen en voel dat ik een kleur krijg. 'Hoe haal je het in je hoofd.'
Sommige mensen draaien zich om in hun stoelen en kijken lachend naar ons. Patricia is in geen velden of wegen te bekennen.
'Goed,goed. ',hij grijnst een beetje ,' ik vroeg het me gewoon af.'
Ik nam een slok van mijn Bacardi en veegde mijn lippen af met de bovenkant van mijn hand.
'Het komt omdat als ik naar je kijk , ik er fantasieën bij krijg.'
Ik voel mijn hart bonzen en haal diep adem. Ik voel tussen ons een onmiskenbare seksuele spanning. Mijn handen beven en ik grijp de leuningen van mijn stoel stevig vast. 'Wat eh...voor fantasie?'
Hij kijkt me aan en ik zie dat zijn ogen klein zijn en een beetje fel. Een klein beetje speeksel zit in zijn rechter mondhoek. ''Ik kom bij jou thuis om een pakketje te bezorgen. Maar ik vraag me af wat er in zit en voordat ik aanbel maak ik het open.'
Mijn mond voelt droog als leer.'Wat zit erin?'
Het lijkt alsof mijn stem van heel ver weg komt.
'Een dildo. Een van wel dertig centimeter lang. En ik denk dat je misschien liever een echte hebt dat een namaak. En als je de deur opendoet, dan...'
De schaduw van Patricia valt over ons heen. 'We moeten ervandoor, John. Reken jij even af.'
Ze buigt zich naar mij toe en drukt twee snelle kussen op mijn wangen. Dan is ze weg.
'Morgen is ze de hele dag weg,' zegt John gehaast. Hij omarmt me en kust me vol op mijn mond en ik kijk in zijn ogen. Ik zie dat ik er geen weerstand aan kan bieden, het kan niet anders of het is mijn lotsbestemming. Op een sukkeldrafje rent hij dan achter Patricia aan.
Hij kijkt nog om.'Morgen,'roept hij,'en trek geen slipje aan.'
De volgende dag ben ik al vroeg onderweg. Ik draag een dunne strakke jurk met spaghetti bandjes die mijn vrouwelijke vormen goed doen uitkomen . Hoewel dat voor John eigenlijk niet nodig is
En dat ik gelijk heb bewijst hij als ik binnen ben. We halen de slaapkamer niet eens.
In de gang stroopt hij me uit mijn jurk en ik ruk zijn kleren uit. Hij neemt me ruw en hard op de plavuizen vloer. Daarna, als we zijn bijgekomen tilt hij me op met zijn sterke armen en draagt me naar boven. Naar het bed van Patricia. Daar doen we het nog verschillende keren gedurende de dag en ik realiseer me dat dit de eerste dag in mijn leven is dat ik word geneukt door de man van mijn beste vriendin. Als ik weg ga bij John zeggen we allebei op hetzelfde moment. 'Patricia mag dit nooit te weten komen.'
John drukt een vinger op mijn lippen.'We zwijgen als het graf.'
En hij kijkt me na als ik wegrijd.
De volgende dag kreun ik van ellende als ik wakker word. Ik heb overal pijn, voel me vies en gebruikt en heb een zware bonzende hoofdpijn. Ik lig naakt in bed en zie overal blauwe plekken op mijn lijf. Langzaam komen de herinneringen terug en wordt voor mij steeds duidelijker wat ik heb gedaan. Ik ga me douchen , neem een aspirine tegen de hoofdpijn en kom de hele dag niet meer tevoorschijn.
De volgende dagen vermijd ik angstvallig ieder contact met Patricia. Meestal zien we elkaar twee keer in de week maar ik kan het niet aan. Ik ben bang dat als ik haar zie, ik haar vertel wat er gebeurd is met alle gevolgen van dien. Ik ben onrustig,gespannen en tegelijk doodmoe. Het ontbreekt me aan energie om even in mijn tuin te wandelen en net op een dag dat ik me afvroeg hoe het nu verder moest viel er een envelop op de mat. Verbaasd raap ik hem op en kijk op de voorkant. In grote rode letters staat dat ik ben geselecteerd als prijswinnaar voor een cruise langs de Caribische eilanden. Met trillende vingers scheur ik de envelop open en schud de inhoud op een bijzettafeltje. Alles is er. De ticket de bevestiging en de reisbeschrijving. Mijn adem stokt in mijn keel als ik zie waar we allemaal komen. Dit is ongelooflijk. Ik moet iemand bellen. En als vanzelf bel ik Patricia. Hij gaat tot op het laatst over tot ze opneemt. 'Met Patricia.'
'Hai..met mij,'zeg ik opgewonden.'Ik moet je wat vertellen. Ik heb een cruise gewonnen. Zomaar. Ik ben geselecteerd als winnaar. Snap...'
Ze onderbreekt me kortaf.'Ik heb al meer dan een week niets van je gehoord.'
Ik haalde lang en diep adem en voelde me alsof ik ieder moment in janken uit kon barsten.
'Ik voelde me niet zo lekker de laatste tijd. Het spijt me.'
'Nou ja..met wie ga je?'
'Met niemand. Het is een prijs voor mij alleen.'
'Ach..ik weet zeker dat er aan boord genoeg jonge mannen zijn om je te plezieren.'
Mijn geest maakt een sprongetje. Kon het zijn...nee, dat kan niet. Waarom zegt ze zo iets.
'Ik hang weer op. Ik ben druk. Veel plezier.'
Een paar minuten blijf ik staan met de telefoon in mijn hand. Dan haal ik mijn schouders op en ga gretig de papieren weer doorlezen. Dit had niet op een mooier moment kunnen komen.
Twee weken later sta ik op het hoofddek , hang over de reling en kijk uit over de oceaan. Alleen het zachte stampen van de motoren is te horen. Ver weg klinkt de muziek en het geluid van lachende en dansende mensen. Ik geniet van de stilte en de vrede om mij heen.
Twintig meter onder mij glinstert het zwarte water van de oceaan. Ik kijk naar de grote witte golven achter het schip. Op dat ogenblik hoor ik achter mij iets schuifelen en in de veronderstelling dat het iemand van de bemanning is met een drankje keer ik mij om.
Ik krijg het ijskoud ondanks de tropische nacht en ik wil schreeuwen maar mijn keel is droog. Het enige wat ik kan uitbrengen is een onsamenhangend gestotter.
'Pa..Patricia..wat..hoe...kom jij hier?'
Ze kijkt me aan zonder iets te zeggen. Ze is gekleed in een donker pak met daarover een dun rood jasje.
In een fractie van een seconde vallen alle puzzelstukjes op hun plaats. De ticket, de onwaarschijnlijke gewonnen prijsvraag. Haar koele reactie over de telefoon. Ik ben er met twee benen tegelijk ingetrapt.
‘Dacht jij nu echt dat je mij kon bedriegen, notabene in mijn eigen huis. ‘
Haar gezicht vertrekt zich.’Je was walgelijk, vieze slet dat je er bent. In mijn hele huis hangen camera’s. Ik heb alles gezien. ‘
Ik strompel achteruit en kom hard in aanraking met de reling. Mijn mond gaat open om te gillen, maar ik kan geen geluid voortbrengen. Ik voel me draaierig worden en mijn maaginhoud vecht zich een weg omhoog.
‘Het..het spijt me, Patricia...het was niet...’
Ze kijkt me aan en in een fractie van een seconde zie ik in haar ogen wat ze van plan is. Patricia bukt zich razend snel en grijpt me bij mijn enkels, tilt me op als een lappenpop en gooit me over de reling heen.
Mijn gegil sterft weg door de sterke wind...
Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

08.08.20
Feedback:
Regret, afterwards.
Jane Doe

Afterwards it had to happen that I went to bed with John. But let me start at the beginning. Patricia is my best friend; and she always had her nose in the books.

It’s not going too far to say that studying and hard work suited her. At the age of twenty-six, she was already acting-CEO at a multinational company and sat on various committees and advisory boards. Not surprisingly, this was at the expense of her personal life. Her workday was from 6 a.m. to 11 p.m. Her family and friends were stupefied when she announced that she was going to marry John Hayman. He was the son of one of the business partners with whom she had frequent contact. According to gossips, this was more of a business deal than a happy marriage-to-be, but who was I to judge that.

So that's where I come into the picture. My name is Sylvia and I have been a good friend of Patricia for years. I just don't have her boundless ambition and hard side when it comes to business. However, we invariably get along well and when we see each other it’s always a big party. It was also a big party at her wedding. No expense or effort had been spared to make it into something great. There was even an appearance by a famous boy band and a lot of bigwigs from politics and business. The moment John entered with Patricia on his arm and looked at me with his brown eyes, something happened. My heart jumped and all the hair on my body stood on end. It seemed as if he was looking right into me and he liked what he saw quite a bit. Blood pounded in my head when he came up to me and introduced himself in a soft, warm voice and he continued to look at me. When Patricia finally pulled him over to meet the other guests, I knew that if he’d asked me to take off all my clothes right then and there, I would have done it on the spot. Later, when the wedding was over and I thanked Patricia and John for the wonderful party, he held my hand longer than necessary. At home I barely slept all night. When I closed my eyes I saw John in front of me and when I fell asleep for a moment I dreamed that he’d ripped off my clothes and then jumped me while I came over and over again and screamed like a skinny, suckling pig. But then again, Patricia was my best friend, and the thought that I might be cheating on her by jumping into the hay with John filled me with horror. I knew Patricia well enough to know she would never forgive me and could destroy me, but yeah… lust, hey?

When I meet them again it’s on the terrace of an expensive and exclusive restaurant. Thanks to an allowance from my father, which I receive monthly into my account, I can live a fairly carefree life and also afford a splurge at this luxury establishment.

Patricia hugs me warmly, kisses both cheeks, and sits down next to me on an elegant chair while John orders the drinks. She had said she had the time between two important meetings to have a light lunch. John comes with the drinks and serves me a Bacardi. We talk about general things until she suddenly comes out with, rather too loudly:

"What kind of life is this you lead, you’re always sitting alone and aren’t even married. What am I saying... not even engaged. If you don't watch out, you'll miss the boat, honey. Look at me... I'm happy with John, have a great job and can do whatever I want.”

"I have a lot of friends," I say, "and the reason I’m not married yet is simply because I have not yet found ‘the one’. And thanks to my super-rich dad, I don't have to work.”
Patricia shakes her head. "You really need to get your life in order. Soon you’ll be an old maid who no one wants anymore. And how is your sex life?”

I can feel that I am turning bright red. Also because John now leans forward with interest and looks at me questioningly.

"This doesn't concern you at all," I reply, "I'm fine. It's no shame not to be married yet. And I also wonder why every time we see each other my sex life has to be discussed.”

The painful moment is interrupted by the vibration of her phone against her thigh. Patricia fishes it out of her pocket and looks at the screen.

“I have to take this. Be right back.”

She immediately gets up and walks away, talking on the phone and holding her other hand to her ear.

John looks her over and then winks at me. "Have you known her for a long time?"

"Almost all my life," I answer, "since primary school. We met and went on vacation together. Very nice, but sometimes she can be a bit... uh... direct.”

John laughs. "I think that's a quality she also values ​​in me.”

I look at him inquisitively. "How's that?"

"Well," he says softly, "I think you're an incredibly attractive woman with a great body and I'm surprised you're not married yet. Are you lesbian?"

"Lesbian?” I almost shout. I have difficulty controlling myself and feel that I am
getting red in the face again. "How do you get that in your head?”

People turn in their seats and look at us, smiling. Patricia is nowhere to be seen.

“Good, good.” He grins a bit. “I was just wondering.”

I take a sip of my Bacardi and wipe my lips with the back of my hand.

"It's because when I look at you, I get fantasies."

I feel my heart pounding and take a deep breath. I feel an unmistakable sexual tension between us. My hands tremble and I grip the back of my chair firmly. "What… uh... what kind of fantasies?"

He looks at me and I see that his eyes are narrow and intense. There’s a bit of saliva in the corner of his mouth. "I come to your place to deliver a package. But I wonder what's in it and before I ring the bell I open it."

My mouth feels dry as dust. "What's in it?"

It seems like my voice is coming from very far away.

“A dildo. One that’s twelve inches long. And then I think you might prefer the real thing over one that's fake. And when you open the door...”

Patricia's shadow falls over us. "We have to go, John. Could you pay up?”

She leans over and plants two quick kisses on my cheeks. Then she's gone.

"She's gone all day tomorrow," says John in a hurry. He embraces me and kisses me full on the mouth and I look into his eyes. I see that I cannot resist. It cannot be otherwise, it is my destiny. He follows after Patricia at a slow pace.

He looks back. "Tomorrow," he mouths, "and don't wear any panties."

The next day I am on my way early. I wear a thin, tight dress with spaghetti straps that show off my feminine curves. Although that is not really necessary for John.
That I’m right he proves the moment I’m inside. We don’t even make it to the bedroom.

In the hallway he pulls me out of my dress and I tear off his clothes. He takes me rough and hard on the flagstone floor. When we’ve recovered, he lifts me up in his strong arms and carries me upstairs. To Patricia's bed. There we do it several more times during the rest of the day and I realize that this is the first time ever in my life that I’m getting fucked by my best friend's husband. When I leave we both say, at the same time: "Patricia can never find out about this."

John presses a finger to my lips. "Silent to the grave."

His eyes follow me as I drive off.

The next day I groan in misery when I wake up. I have pain all over, feel dirty and used and have a horrible, throbbing headache. I lie naked in bed and see bruises on my body everywhere. Slowly the memories return and it becomes increasingly clear to me what I have done. I take a shower, pop an Advil for the headache and don't go out all day.

The following days I anxiously avoid any contact with Patricia. We usually meet twice a week, but I can't handle it. I am afraid that if I see her, I will tell her what happened, with all the consequences. I am restless, tense and exhausted all at the same time. I lack the energy to take a walk in my garden and one day, as I’m wondering how to proceed, an envelope falls on the mat. Surprised, I pick it up and look at the front. It says in big red letters that I have been selected as the winner of a cruise in the Caribbean islands. I tear open the envelope with trembling fingers and shake the contents onto the side table. Everything is there. The ticket, the confirmation and the itinerary. My breath catches in my throat when I see where we will be going. This is unbelievable. I have to call someone. And of course I call Patricia. It rings endlessly and then: “Patricia speaking."

"Hi... it’s me," I say excitedly. "I have to tell you something. I won a cruise. No reason. I have been selected as the winner. It’s soon...”

She interrupts me curtly. "I haven't heard from you in over a week."

I take a long, deep breath and feel like I could fall into whimpering at any moment.

"I haven't been feeling well lately. Sorry.”

"Well... who are you going with?"

”No one. It's a prize for me alone.”

"Well... I'm sure there’ll be plenty of young men on board to please you."

My mind is doing somersaults. Could it be... no, it can't. Why would she say something like that?

"I have to go. I’m busy. Have fun.”

I stand for a few minutes with the phone in my hand. Then I shrug my shoulders and excitedly go through the papers again. This could not have come at a better time.

Two weeks later I’m standing on the main deck, hanging over the railing and looking out over the ocean. Only the soft throbbing of the engines can be heard. Further off there’s music and the sounds of smiling and dancing people. I enjoy the relative silence and peace nearer to me.

The black water of the ocean glistens sixty feet below me. I look at the big white wake behind the ship. I hear some shuffling behind me and, assuming it is someone from the crew with a drink, I turn around.

I go stone cold despite the tropical night and want to scream but my throat is dry. All I can manage is a disjointed stutter.

"Pa... Patricia… how… what... are you doing here?"

She looks at me without saying a thing. She is dressed in a dark suit with a thin red jacket over it.

All the pieces fall into place in a fraction of a second. The ticket, the unlikely competition won. Her cool response over the phone. I’d fallen for it hook, line and sinker.

"Did you really think you could cheat on me, especially in my own home?”

She sneers. "You were disgusting, you dirty slut. There are cameras all over my house. I've seen everything.”

I stumble backwards and fall into the railing. My mouth opens to scream, but I cannot make a sound. My head is spinning and my stomach is feeling queasy.

"I'm... I'm sorry, Patricia... it wasn't..."

She looks at me and in a fraction of a second I can see in her eyes what she is up to. In a flash, Patricia bends over and grabs my ankles, lifts me like a rag doll and throws me over the railing.

My screams die away in the strong wind...
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
08.08.20
Feedback:
ik vind het een vreselijk angstaanjagend verhaal maar vind het erg goed, heb je vier sterren gegeven! Echt goed!
 • Waardering
  100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • jane doo 10.08.20
  Dank je, Ingrid. Wist je dat het echt gebeurt op cruise schepen. Dat gegeven heeft mij geinspireerd tot dit verhaal.
07.08.20
Feedback:
Tenzij je met de laatste alinea suggereert dat de hele geschiedenis niet méér dan een nachtmerrie geweest is (in een droom is alles mogelijk), is het verhaal vrij ongeloofwaardig. Het wordt daarenboven ontsierd door behoorlijk veel taalfouten. Dat is jammer, want een aantal van die fouten had je zeker kunnen corrigeren indien je de tekst nog eens grondig gelezen had vooraleer je die publiceerde. Niet opgeven, volgende keer beter.
 • Waardering
  40%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Geboren Voor Seks
1253
Lezen?
Felix
605
Lezen?
Geboren voor seks part two
510
Lezen?